Gokce35Z berkabusra1 bakalım sağlıkla gelsin tabiki en önemlisi o da işte ne bileyim biraz toplu olsun istiyorum
_kirazcicegi_ Gokce35Z Diyetisyeninize bebeğiniz için kilo aldıracak ama şekerinizi yükseltmeyecek besinleri diyet listesine eklemesini rica edebilirsiniz🌸
Mrvctn 38de doğum yapanlar ne yaptınız da doğum oldu biz de yapalım _kirazcicegi_ ozgshnn-2 Busraaakbyyb 🤣
Gokce35Z _kirazcicegi_ diyetisyenin kendine hayrı yoktu ki bir kez gittim bana diyor birdaha gelicekmisin sen soyluceksin onu ben mi soylucem degisicek mi degismicek mi
ikibebeanasi Gokce35Z ayy biz ne kadar minnak kalmışız 🥹 en son 37+4te gittim 2.650gram dedi. 3kg görsem diye dua ediyorum ama imkansız çünkü perşembe doğum. 🤲🏻
Gokce35Z ikibebeanasi anaa çok az kalmış ya sağlıkla kucağına almak nasip olsun Allah bir avazda kurtarsın evet alır mı bilemedim 3 kilo Perşembe kaç haftalık olucak peki 🤔
ikibebeanasi Gokce35Z çok teşekkür ederim ❤️ 38+4 olcak yani imkansız bizim kilo alımı daha sağlıkla gelsin de inşallah 🤲🏻
Gokce35Z ikibebeanasi inşallah görür 3 kiloyu ultrason az söylemiştir diye umuyorum,ama bana da görmez gibi geldi inşallah yanılırız bebiş kız mi
ikibebeanasi Gokce35Z ultrason cihazında belki yanıldım diye doktor radyolojiye gönderdi orda da 2.700 çıktı 😅 tek umudum ultrason cihazı 100-200 gram eksik göstermiştir umarım.çünkü bazen fazla da gösterebiliyo malesef öyle olursa kötü 🥹 cinsiyet erkek
Gokce35Z ikibebeanasi cinsiyetiniz kızsa bebiş minyon oluyor ya ondan mı dedim de bizimde erkek 2 yerdede aynı aşağı yukarı inşallah 100 gram eksiktir 200 bile değil 🤷
Gokce35Z ikibebeanasi Saglikla al kucağına doğumdan sonra yazabilirsen mutlu olurum ne kadar doğduğunu
ikibebeanasi Gokce35Z çok teşekkür ederim canım,inşallah fırsat bulursam 1 hazirandan sonra ya da hatırlatırsan yazarım mutlaka ❤️
mylittlebabym 35_tecrube ben yeni doğurduğunuzdan bahsetmiyorum. Önceki çocuğunuzdan bahsediyorum 3100 doğup iki hafta sonra 5 kilo oldu dediğinizden. Ne fotosu atacaksınız bana?