Nagish17 Badem_gozlum_ bolca renkli kısa kollu zibinlar ve bikac tane de tulum aldım, bayramlık bir elbise aldım o kadarcik şimdilik
Badem_gozlum_ Sumeyye61_gokce bende yeni yeni aliyrm sicak olur heralde uzun kollu zıbın almadim zaten takımlarda uzun çıtçıtlı oluyo çok giyemez evde
1072PINAR benim de 40 hafta 10 Haziranda doluyor.Bayramda çok kucuk olacak bayramlık ne alacağım karar veremedim,fikre ihtiyacım var.😊
Badem_gozlum_ 1072PINAR LC Waikiki de kısa kol tulumlar var rahat eder içinde bence çilekli tweetyli☺️
Sumeyye61_gokce Badem_gozlum_ Bn daha çok 3 6 ay aldm 40dan snra çabuk büyürler diye söyleniyor ama Bn hepsinden aldm 3 6 6 9 ebebekte Bi ara indirimdeydi aldm ☺️
Badem_gozlum_ Sumeyye61_gokce beyaz zıbın aldım bende 30 TL ve güzeldi. İndirime girinxe bende alyrm.mali guzel
Sumeyye61_gokce Badem_gozlum_ kızım olacak bnm civilde renkliler ikili uygun sizin cinsiyet kız mı erkek mi
Rrraaaiiinnn Bebeği için düşünen olursa 50 TL den satıyorum karşı ödemeli yada site üzerinden kargolama yaparım 😇