Prensesim77 Alyatospik yok aslında sadece genital bölgemde çok kaşıntı vardı suyla karıştırılıp yıkanıyordum öyle 🙈🙈
Tgbylmz Mustafaninannesi SevdaKaplan arksdaşımda aynı senn gibi olmuş hatta kabaran yerler kabuk tutmuş kaşımaktan yara gibi olmuş , bebeğin suyuda azalmıştı . Bence bi an önce kan değerlerine baktır tedbirini al
SevdaKaplan Tgbylmz sagol canım evet tahlil yaptırcam doktora gittim hamile oldumu söyledim halde yapmadı kadın bir daha gidicem bakalım
SevdaKaplan Efulim123 evet soguk su banada iyi geldi bende dün gece beyaz sirkeyle cözüm buldum açıkcası ama şimdi de sırtım başladı b🙄
Haticekubra SevdaKaplan kilo aldığımız için olduğunu söyledi sağlık ocagindaki hemsire ben kolanya ile rahatliyorum deilse uyutmuyor
SevdaKaplan Efulim123 Cay bardağının yarısı kadar sirke yarısı kadar da su koydum eşit miktarda sonra sürdüm gece bu şekilde uyudum
Ssshhh Prensesim77 doktor hangi kremi verdi adı ne bide sizinde çatlayan kısımlarmı kaşınıyor ben dayanamıyorum
Prensesim77 Ssshhh karnımda çatlak oluşmadı hiç şuan kremin adını hatırlamıyorum evdede değilim kaynanamlardayım yarın eve gidince atarım 😊