Beyzanursahin Etlik şehir hastanesinde takipliyim, detaylı ultrason randevusu ağustosun sonuna veriyor ama üç hafta içinde bunu halletmiş olmam gerekiyormuş. Zübeyde hanım da aynı şekilde, nerde yaptırabilirim detaylı ultrasonu yardımcı olur musunuz lütfen 🖐️
Nilaybldk Beyzanursahin devlet hastanelerinde randevuları çok sonraya atıyor .ben 11 haftalıkken devlet hastanesinden randevu almak istedim.bosta yer yok 6 haftalık Lara randevu veriyoruz dediler .mecbur özele randevu aldım .cuma.gunu gidicem
Semaazz Beyzanursahin kaçıncı haftanız oluyor ağustos sonu çünkü onlar hesaplayıp veriyor benim bildiğim
Nilaybldk Nilaybldk Çankaya’da gülhiz karatas adında bir radyolji uzmanından randevu aldım ben ve birçok yeri araştırdım en uygun fiyatı kendisi verdi bana 1000 TL ücret. Yapılan yorumlara göre detaylı bir şekilde inceleyip bilgi veriyormuş ve islemmsomumda ultrason resmi ,cd ve ultrason sonuçlarının yer aldığı bir rapor hazırlıyormus
Kahveseverr Nilaybldk çok mükemmel bir doktor 10 gün öncesinde gitmiştim herşeyini bakıyor cd foto rapor herşeyi veriyor ☺️