alimerve Kizlar 28. Haftamdayim heryer o kadar pahalı ki şuan gittiğim hastane doktordan memnunum ama hastane devlet hastanesi gibi güzel gittiginiz doktorundan hastanesinden memnun kaldığınız yada dogumunuzu yapacağınız hastaneler var mı sezaryen olucam nasipse 2. Gebeligim
Mewosss alimerve avrasya hastanesi gop şubesine gidiyorum doktorum duygu umut eraslan çokta memnunum dilersen araştırabilirsin. Hastane mecburi sezeryan 17bin normal doğum 11bin dedi ama doktorumla henüz görüşmedim tabi. Size ne verdiler fiyat?
Seyyahfener alimerve bayrampaşa baypark 9bin hem normal hem sezeryan için dedi burada birisi orda yaptı memnun kalmış inşallah bende kalırım yeni başladım 27 haftalığım.
Ecem95 alimerve bayrampaşa kolan da 5 hafta önce spinal sezaryen oldum bir daha olsa bir daha orada ve kendi doktorumda doğum yaparım yeni doğan hemşireleri normal kat hemşireleri falan acayip iyi ve ilgililer tavsiye ederim👍
linaa123 alimerve ben Dr Eray balcana gidiyorum 8.500 sezeryan Yenibosna safa Hastanesi’nde yaptırıyo doğumu ilk kızımı da orda yapmıştım memnun kalmıştım ben
tamdogantuba Mewosss Hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı bi bilginiz var mı acaba? Önceliklerimin arasında bu var çünkü daha sonra oluşabilecek bir sorunda çocuktan ayrılmak istemiyorum
Seval2468 alimerve 17 bin değil mecburu sezeryan 12500 kağıt verdiler hastaneden bende oraya gidiyorum 2. Dogumum olacak orada
Ecem95 alimerve 11.500 spinal sezaryen 475 doktor muayenesi doktorum Op.Dr Selver kolan 100 tl nst ☺️ Ama genel anestezi ile sezaryen daha uygun normal doğum da sezaryenden daha uygun tam net fiyatlarını unuttum spinal en pahalı yöntemdi devlet hiç bir şekilde spinal iğnesini ödemediği için
alimerve Ecem95 ya siz cevap verene kadar biraz hastaneyi doktorlarıni araştırayım dedim ama Selver hanımla ilgili çok olumsuz yorum var baktınız mı sizde
Ecem95 alimerve herkesin görüşü aynı olmayabilir elektiriği tutmayabilir doktorlar sitesinde ki yorumları çok iyiydi mesela ben burada bi yorumda selver hanm spinalde bebeği göstermiyor direk bebek odasına yolluyor diye yorum aldım ama benm doğumumda kızım cıktıktan sonra hemen bana getirdi ten teması yaptık öptüm fotoğraf videolarımı cektiler (kendileri çekti benm telefonumu alıp ben fotoğrafcı tutmadım) öyle bebek odasına gitti ve zaten ben kendisinden cok memnun kaldım 16. Haftamda başladım 39+5 de spinal ile doğum yaptım bir daha doğuracak olsam yine selver hanımı tercih ederim ben sadece size fikir olması açısından yazdım ☺️
Entige alimerve Benim doktorum fatihde özel müayinehanesi var aşırı iyi ilgili biri Ayşe Büyüköğüt müayine ücreti 500tl anlaşmalı doğum yaptırdığı hastanede sezeryan fiyatı 9750 tl dediler Hizmet Hastanesi ama tabiki nasl bi yer olduğunu bilmiyorum daha 20 haftadaym bende
rabiaudn esenler avicennayı öneririm 1 bck ay önce sezeryan oldm 9 bin tl doktor ve hastne cok güzel ilgileniyor
91mer Sezeryan olacaksa benceee çam şakura tercih edebilirsiniz Hersekılde ameliyat olacağı için odaları güzel diyorlar tertemiz hastane . Medigold sultan hastanesi / Sultangazi Gül Yaman Muayane en son 350 TL Normal doğum 5900 Serzeayan 6900
Seval2468 tamdogantuba evet var ilk dogumumu orada yaptım ve aradığım ilk kriter buydu. Şuan 2. Dogumum olucak orada