seyma_nur34 Kızlar 33. Haftaya yeni girdik ve bebeğim dün akşamdan beri çok az hareket ediyor ve bu sabah hiç hareket etmedi normal mi ya da ne yapmam gerekiyor tatlı da yedim ama etmedi doktora mi gitsem hemen acaba
Deletedmom_116 seyma_nur34 YEmek tatlı yiyip soluna yat ve Durtele karnını Uyuyodur bende korkup gittim kaç kere 😂Nst yo görünce kipirdandi
Tiiffany seyma_nur34 Doktora gitmekte fayda var. Bende basta önemsiz sanırdım bu tür seyleri ama 3.gebeliğimde acilden cok girdim. Benımde yavaslamalar olmustu. Nst sancılar cıktı.bebek iyi oluyor ama doktor takip etmenı önerebiliyor. Aynısı olabilecek diye bişey yok ama aklınızda kalmasın tedbir almakta fayda var. Hafta sonuda olsa acilden girin nst alıyor devlet hast ultrasonda alıyor
aysuyenihayat seyma_nur34 tatlı bişeyler yiyip sol tarafına uzan önce. O işe yaramazsa bebeklerin artık görme duyusu çok geliştiği için karnına doğru flaş tut bakalım benim bebeğim ona tepki veriyordu sen de bi dene
cherry_blossom seyma_nur34 sırtı dönük olabilir. Yemek yedikten bir saat sonda hareket etmesi beklenir sola dönük olarak yat bu sürede ya da sırt üstü yat biraz sıkışsın elimle böyle sağdan soldan hafif bastır bekle. Ben de hareket alamadığımda bu söylediklerimi yapıyorum