Anneymbnn Dmrkbr 6+5 teyim iki ben birde eşim yaptı ileri geri gitti Çin takvimide erkek çevre herkes erkek diyo bakalım ne olacak bizim bebe 😁hayırlısı bakalım inşallah
babymomy_ Cer_en kendim yaptımmmm 😄 ama yüzük falında şunu anladım gönlünüzden ne geçirirseniz o çıkıyor . Ben kız geçiriyordum kız çıkmıştı. Oğlum olacağını öğrendikten sonra tekrar yağtım bu yüzük falını bu sefer erkek çıktı
Herseyguzelolsun7 Benim erkek bebek istememe rağmen hep kız çıkıyordu hissettiğim de kızdı hep. Sonra erkek olduğunu öğrendim
esmerella37 Dmrkbr evet ben etrafımda herkezde dgıru cıktı kendime ne zaman yapsam 3 erkek 1 kz cıkıyor 🤭
2_erkekannesi_ Dmrkbr 8 haftalik hamileyim sac telimden olmadi fakat iple yaptigimizda yuvarlak sonuç verdi bakalim hayırlısı artik 🌸
Seyma_erkan27 Dmrkbr Yeni öğrendiğim de de denedim erkek diyordu şuan yine yaptım halen erkek diyor ama cinsiyetimiz kız 😅😅
47zeynep47 Dmrkbr bende daha cinsiyet belli değil ama son bebekte denedim kız gösterdi kız çıktı şimdi yaptım erkek gisterdi bakalım cinsiyeti daha erken vaktimiz ogrenmeye
gozkarag Dmrkbr ben yaptım canım kız gösterdi hep bide kıza çok odaklandım fazla inanıp. Ama valla koca pipili bi oğluş geliyo inanma o yüzden çok 😂
QBuse1123 Dmrkbr ben yaptım arkadaşlar kesinlikle doğru değil yaptik erkek çıktı ama bir kızım olucak inanmayın sizde 😅🌼
Misbah Dmrkbr valla ben avcumda yüzükle yaptım kız demişti kız oldu ne kadar doğru bilemem ama tuttu😂😂😂😂