Asena0606 @“Rumy23” Menengic tohumu yiyorum midem bulaninca doktoruma da sordum yiyebilirsin dedi. Çok iyi geliyor tavsiye ederim.
aysun1-zleli Nedense benim ilk hamileliğimde hiç bulantı kusma olmadı şimdi 2 hamileliğim gene çok bulanmadı çok hafif zaten bulansada ben kusamıyorum sadece bu hamilelikte çok şişkinlik oluyo yerken değilde yedikten sonra bi bulantı olur gibi oluyo bi pişmanlık geliyo çok şişiyorum oyüzden az yemeye çalışıyorum ilk 3 ayı atlattım sayılır çok şükür
Aselim24102022 Prilam bi tek bana yaramadı arkadaşlar afedersiniz sabahları safra kusuyorum yataktan başımı kaldırır kaldırmaz oluyor bana hiçbir şey iyi gelmiyor ağzımda hep berbat bir tat var ve bakmam gereken 7 aylık bi kızım var cokkk zorrrr 😢
Mysister Aselim24102022 o ağızdaki tat bende 9 haftayı bitirince geçmişti 10 haftayı bitirdik geri başladı
Mysister Kubra_haciomer inşallah tamamen bitmiştir bende ilk hamilelikte 6+1de geçti 8 de geri başladı
TomrisHanim Rumy23 24+5 im bıktım prilam Dr içmekten her gece içiyorum 2 bazende 3 tane onun içmediğimde kötü oluyorum birde her suyu içemiyorum nedense yemek değil ama su midemi bulandiriyor 🙄
Ireeeeem TomrisHanim su beni de mahvederdi özellikle midem boşken su içersem uzun bir süre bulantım oluyordu
Zeynep1080 Rumy23 yağlı baharatlı yemeyin bayag fark ediyor ,30 haftalık olacağım yeni yeni geçt çok şükür , tiksintiyle beraber bulantıdan iyi çektim yani , Kuru şeyler az yağlı , meyve ,yoğurt iyi geldi
9204 Zeynep1080 ben hiçbişey yiyemiyorum hem midem bulanıyo hem tiksiniyorum,tiksinmem bulantıdan fazla
Zeynep1080 gumiho şayet bulantıdan dolayı sirke içmek benim için mümkün değildi anında geri çıkar çünkü
Mamalisa Bana da doktor Prilam ı bırak artık bi süre sonra psikolojik etkisi oluyor hani bağımlı gibi mi oluyorsun demek istedi anlamadım. İki adet içiyordum günde bire düşürdüm o halde gece iki kere çıkardım. Nasıl bırakcaz bu ilacı ya. Geçse artık bulantılar. 13+4 üm
9204 Bulantıların geçmesi için bir bardak suya küçük tarçın çubuğu limon suyu azcıkda rendelenmiş zencefil ilave edin bulantılarınız geçicek
Zeynep1080 9204 inş en kısa zamanda geçer gerçekten zor bende çok çektim herşeyden tiksindim ,şimdi azaldı 25 den sonra
masal-12345 17+4 hala geve iki tane prilam iciyom icmessem o günün zehir oluyo geçen gün unutmuştum yediğimi çıkardım gün boyu gece içtiğim bana birgün boyunca yetiyor
sclnrb Gzzmm bende 5 aydır zofer içiyorum 7 aylık hamileyim zofer içmeme rağmen arada yine kusuyorum keşke bir an önce kurtulsak
Gultenaslan_27 Ayseyldzz01 aynı bende o durumdayım çok kötü inlsh tez zamanda geçer diye umut ediyorum