Rumy23 Prilam günde 4 kez içiyorum,Ayva , galeta , çubuk kraker , peynir(yağsız) ekmek , ve nişasta içeren şeyler haşlanmış mısır , lokum fln mideyi bastırıyor gibi .Pişmiş birşey tüketemiyorum ben bunları yiyorum genelde
xbebegimx Rumy23 firinda patates kozleyip tuzlayip yiyodum, ay cekirdegi ,erik , yesil elma, cubuk kraker , beyaz leblebi ,salatalik , galeta bunlara ek prilam tabii 1 2 saat idare ediyorduk😃
Rumy23 Gultenaslan_27 bak gönderilere midenin alacağını düşündüğünü ye , inan hepimiz aynıyız deneye yanıla .. hiç yemeyince vücut direnci düşüyor ve psikolojik olarak da zorlaşıyor süreç atlatacağız 🤲🏻
gumiho gumiho bu arada doğal sirke olması lazım aktar ve markette doğal ürünler reyonundan bulabilirsiniz, fabrikasyon sirke misenize zarar verir fayda göstermez @Rumy23 @Anady123
Gul-syhn1 Rumy23 laktosuz süt haşlanmış patates yumurta yoğurt meyve Kraker badem vb. Tutuyor midemi ama bulantım tok olursam geçiyor aç olunca hep bulanıyor sabah çok bulanıyor
Antalya18 Geç uyanmak kesinlikle. Erken kalkınca bulanıyor. Bir de ikinci trimesterda sanki daha iyiyim. Midemi boş bırakmıyorum sık sık bir şeyler atistiriyorum. Ve tabi ki prilam dr.
Minaesra Rumy23 geç uyanmak, uyandığın gibi hemen yemek yemek. Onun haricinde ayran iyi geliyordu bana hafif tuzlu
AsELinAnneSi__ Rumy23 meyveli yoğurt mumkunse kendiniz doğrayın meyveleri içine hem sağlıklı hemde mideye iyi geliyor 🌼
Gultenaslan_27 Sevilayyk 7 haftalık canım çok aşırı zorlaniyorum daha bide bu halde bakmam gereken 2 yaşında bı oğlum var Allah yardımcınız olsun geçer insalhh
Rumy23 10 a geldim bende ya birbirimizin önerilerini de deneyelim belki faydalı olan olur oturup ağlıyor bazen insan açız ama içimiz hiçbir şey almıyor istifra sürekli.. inşaallah toparlanırız bir an önce 🌸
Anady123 Rumy23 bende 10 haftalık oldum mide bulantılarım çok kötü sabahları haşlanmış patates yiyiyorum tuzlayıp bir de tuzlu leblebi yiyebiliyorum sadece hiçbir bulantı hapı işe yaramadı inşallah bir an önce toparlarız
Gulcannnnnnnn Benim de daha 7. Haftam kraker yiyorum aç bırakmıyorum kendimi pek canım istemese bile bir kaç kaşık yiyorum yemek , ceviz ballı süt tuzlu yiyecekler tutuyor midemi inşallah daha kötü olmam ya ve soğan sarımsaktan baya uzak duruyorum