Deletedmom_49 Elif3333 doktorum bahsetmişti çok daha iyi bi işlemmiş daha garanti daha rahat olduğuna dair bi gebelik daha olursa o işlemi önerdi mesela bana 🙄
Elif3333 Deletedmom_49 benim vajinal serklajli kaybım da var Rabbım bilir ama bende bu daha garanti diye geçen sene yaptırdım
Elif3333 Deletedmom_49 herkeste yapılmaz bu operasyon bu arada işinin ehli bir doktor bulun yaptiracaksaniz ❤️
Elif3333 Deletedmom_49 şu ana kadsr hiç kayıp eden arkadaşım olmadı hepsi zamanında doğurdu çok şükür abdominal serklajla Darısı başıma 2 kaybım var
Deletedmom_49 Elif3333 bence serklaj işlemi tamamen işinin ehli yapması lazım benim de ilk serklajım dikişlerim attı 2. Serklaj oldum acil şekilde, nasıl olacak sıkıntılı geçiyor bakalım artık 😞
Deletedmom_49 Elif3333 inşallah inşallah ve o dikiş alınmıyormuş ölene kadar kalıyormuş ve normal doğum imkansız oluyormuş olsun sağlıklı ve vaktinde doğsunlar da o daha önemli
Elif3333 Deletedmom_49 kötü düşünme lütfen. Kaç haftaliksjn şuan? Enfeksiyona çok dikkat et lütfen. Ayda bir vajinal kültür ver
Deletedmom_49 Elif3333 25+4 haftalığım daha enfeksiyon riskim çok yüksek evet bir çok antibiyotik kullanıyorum inşallah iyi olur ama akıntılarım ve kasılmalarım var anlamsız şekilde 🥹
Elif3333 Deletedmom_49 hayır canım ne münasebet:) dikisnden vazgeçmek istersen aldirabilirsin dikişi. Ama çoğu insan 2. Hatta 3. Bebeğini doğuruyor sonra aldırıyor ❤️
Deletedmom_49 Elif3333 benim doktor öyle demiştiiii ay of keşke direkt banada onu yapsaydınız dedim çok küçük haftayken yapılıyormuş hatta gebelik oluşmadan önce bile yapılıyormuş
Elif3333 Deletedmom_49 magnezyum diasporal al imkanın müsaitse günde 1 kere iç onu. Antibiyotik fitil kullanıyorsan eğer yanında mutlaka vajinal flora düzenleyici kullan kuzum
Elif3333 Deletedmom_49 svrt canım ben gebelik öncesi yaptırdım. Gebelikte de 8. Haftaya kadar yapılıyor
Deletedmom_49 Elif3333 canım magosit alıyorum çok kötü oluncada endol alıyorum antibiyotikleri de fitil olarak değilde ağızdan alıyorum infex ve azitro adları
Ssevilayyy Elif3333 hayır 25. Haftaya kadar yapilabiliyor sadece yüzde olasılığı düşüyor ki acil serklaj diye bir şeyde var kanama ve su gelişi olmadığı sürece atilabiliyor