meliiisoz @Servikal @myangelson bilmiyorum kızlar avil yapıldı ama hiçbir işe yaramadı her yerim aşırı kaşınıyor duramıyorum
Fatmadan meliiisoz Canım geçmiş olsun ne alerjisi kolestaz değil dimi karaciğer enzimlerine baktılar mı
Mericico Benimde tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım rabbim dağlıklar kucağımıza almayı nasip etsin rabbim benim sıkıntılı gidiyor bende serklaj oldum rahim ağzı boyu uzadı ama bu seferde tansiyon vs sıkıntılarım. Var Allah yardımcımız olsun
Fatmadan Zelihaa1409 Hiç korkma dikişten canım bak burda hepimiz serklajlıyız çok şükür bi sıkıntı çıkmaz inşallah senin için de 🙏🏻 tabi biz de ek olarak rahim şekil bozukluğu olduğu için yakın takip gerekiyor benim kontrollerim en başından beri hep sık oldu şimdi de haftada bir en fazla 10 günde bir gidiyorum ne olur ne olmaz diye
Roses44 Fatmadan canım bende serklajliyim ama korkuyorum çok aşağıya vuruyor sızlıyor ağrı yapıyor bebek hareket edince normalmi 1 ayı geçti serklaj olalı dikiş acilirmi öyle
Zelihaa1409 Fatmadan aynen canm bende sık gdyorum inşallah hepmz sağlıklı doğumlar yaparz Allah büyük bz elmzden geleni yapiyoruz
Fatmadan Servikal Canım bence yine de çok kalkma sen ne olur ne olmaz dediğin gibi ayağa kalktıkça baskıyı arttırıyoruz
Servikal Fatmadan yok kalkmamaya çalısıyorum canım ufak tefek şeyler için tek kalkıyorım lavabo dısında
Sedef_rengi Roses44 Susu_09 kadın doğum doktorum serklaj konusunda yorum yapmadı perinatolojiye git ihmal etme 15 mm altı dikiş atılıyor genelde dedi perinatoloji dikiş derse hiç ertelemem kesinlikle ilk gebeliğim az önce 3 5 kere vajinama vurdu hemen yastıkla destekledim kalçamı yükselttim ama korkuyorum çok
semaylmz34 Sedef_rengi benim 11 mm açılmam var 26+3 üm dikiş de atamıyolar hafta geçtiği için çok riskli ihmal etmemeli tavsiye ederim
Fatmadan Roses44 Canım korkma bende de oluyor hala bazen öyle bi vuruyor ki aşagıya afedersin tam vajinamın üstüne çok canım acıyor yine de kontrole gidince doktoruna söyle ben herşeyi soruyorum
meliiisoz Servikal hayır canım aksine yayılmaya devam etti doktora tekrar attım bir ilaç yazdı onu aldık içtim şimdi yarın görüyüm yazmış
Servikal meliiisoz kötü alerji olmus hamileyken ilaçta kullanılmıyor bi bak durumuna göre canım ya zordur