Susu_09 Sedefibrahim benimde yaşayan bebeğim yok bu 2. Hamileliğim bende korkuyorum ama ypck biseyimiz yok biz elimizden geleni yaptık tevekkül Allah’tan artk 26 haftaligim bugün sanki döndü gibi aşağıya sert vuruş azaldı gibi bklm artk tek çare dua
Deletedmom_49 Roses44 sor canım muhakkak çünkü erken doğum riski olan kişilere öneriliyor Allah korusun solunum sıkıntısı olmasın erken doğarsa da kuvözde çok kalmasın diye her ihtimale karşı yapılması gerekiyor
Susu_09 Zelihaa1409 hiç ölçüm yapmadı mi doktorun 9. Haftada ölçüm yaptık öyle karar verdik biz 12. Haftaya gün verdi doktorumuz
Zelihaa1409 Susu_09 yaptı normal dedi 9 haftada 33 mm dedi.Ama 12 de netleşir dedi.İşte normalde olsa ilerde birden rahm ağzı kisalabliyomus rahm dar oldgu icin.
Susu_09 Roses44 bebek vurunca oluyordu bende onun dışında yatarken kendiliğinden bişey yoktu bebek hareket edince guclu vurunca oluyordu
Roses44 Susu_09 bilmiyorum birşeyde demiyorlar canım Perşembe perinatolojiye gidiyorum ona sorayım.Normal kadın doğum pek üzerinde durmuyor yarın gidecegim ama
Servikal filialunae ultrasyonda da görüyorlar ama en net biçimi alttan ultrasyonla benim yarım santim açıklığım vardı parmağıyla baktı doktor
Servikal Mucize_4207 ben pilatesle diyetle zor 62 ye gelmiştim şimdi allahım kaçlardayım polikistik owerim bi de kilo zor veriyorum