Znrysf Duanıza ihtiyacım var 37+6 doğum yaptım kızıma yoğun bakıma aldılar solunumda sıkıntı varmış 🥺😔🙏🏾
1prensannesiiiii Znrysf Allah’ım sağ salim kavuştursun inşallah annesi,bende iki hafta yaşadım o dönemi dua et bol bol sütünü sağ götür yavruna merak etme iyi olacak Allah’ın izniyle 🤲🙏
Premsesssprenss Znrysf bol dua edin hemen size gelecek inşallah bu süreci yaşamış biri olarak söylüyorum yapacağınız en iyi şey ona süt birikimi sağlamak😊 normal mi doğdu acaba haftası da iyiymiş 1 2 gün kalır geri alırsınız Allah’ın izniyle🤲
eknsnsr98 Znrysf kıyamam ya rabbim ona şifa versin cnm inş en kısa zamanda çıkacak inş bugün mü aldılar yoğun bakıma
Betii00 Znrysf hiç sıkıntı yapma benim oğlumda doğduğunda 5 gün yogun bakımda kalmıştı solunum sıkıntısı var demişlerdi günlerce ağladığımı bilirim.şuan 4,5 yaşında kendisi..gönlünü ferah tut canım ❤️
Znrysf Premsesssprenss bir gün önce kontrol gittim suyu azalmış yarın alalım dedi sezeryanla aldılar 2760kg doğdu ama kilo kaybetmeye başlamış
Premsesssprenss Znrysf ilk ödemler atılır verir sonra iyi olur merak etmeyin lütfen Allah’ım tez zamanda size kavuştursun insallah