babyface_ Geçen hafta çok hareketliydi Bi kaç gündür daha sakin normal mi sizce doktorum hiç hareket etmezse tehlikeli dedi hareket ediyor ama daha az sizdede böyle durumlar oldu mu
Anonim3447 babyface_ malesef ara ara yapıyorlar bunu minikler çikolata yiyin meyve suyu için ve konuşun onunla hareketlendi Allah’ın izniyle ben baklava çikolata ve meyve suyu ile dürte dürte oynattim
zeynozey babyface_ 28+1 bizde bugün, perşembe günü full hareketti dün ve bugün çok az çok az hareket etsem mi etmesemmi diye düşünüyor sanki🤣🤣 Bende karnımı sallayıp, yan yatıyorum sesli müzik açıyorum o zaman bi dokunuyo he diyorum iyi tamam 🤣 fazla uykucu🥹
Havvaca babyface_ 29+6 günlük olduk bizde dün beni çok korkuttu saatlerce oynamadı ne yapsam tepki vermedi. Gecenin bir körü eşimi uyandırdım dedim kalk oynamıyor 😂 hazırlanırken başladı kuduruk 😂 kalp krizi geçirecek birgün bana. Ama normalmis bu haftalarda azalması yeri daralıyor diye
babyface_ Anonim3447 şekerim olduğu için tatli yasak bana oynuyor ama az alıştım galiba hareketli olmasına çok teşekkür ederim ♡
babyface_ zeynozey daha şimdiden başladılar telaslandirmaya :) ne biliyim evham yaptım galiba çok teşekkür ediyorum ♡
babyface_ Havvaca 😄Allah iyiliğinizi versin beni güldürdünüz çok teşekkür ederim♡ gerçekten yerleri daralıyor galiba Allahim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
Havvaca babyface_ yaşarken çok komik değildi ama sonradan dalga geçiyorum öbür türlü delirirdim 😂 inşallah sağlıkla gelsin minik dobidikler 💞