Golge98 Deryaa00 hahaha gidiyorum zaten binadan çıktım 😆 zaten kasiklarim da tatlı Bi ağrı var yürüyüş iyi gelir belki
Ulviyya-25 Anonim3447 ya bende 31+6 yım.gün gribi de oldum,ondan mı halsizliğim diye düşünüyorum.çok üşengeç oldum bu haftadan🥲evi temizlemek,yemek yapmak,yemek bile istemiyorum🤷🏻♀️resmen tembelleştim.1iş yapıp 1saat dinleniyorum🤦🏻♀️
Anonim3447 Ulviyya-25 benim tembellik filan değil belimden kasıklarıma ve sağ bacağıma buran sancım var
Zhr-zhr Deryaa00 kendini iyi hissediyorsan hafif işleri yapabilirsin aslında ben 2-3 hafta önce her gün dinlene dinlene bir odayı yaptım yalnız mutfak camlar kapılar için biriyle anlaştım raflar inecek buz dolabı davlumbaz temizlenecek falan bu pazar oy kullandıktan sonra gelecek inşallah. 34. Haftadan sesleniyorum bir sabah bir uyanıyorsun ayakların şiş bacakların ağrıyor ellerin tutmuyor belin sırtın koptu kopacak 😂
ballikedii Deryaa00 33+6 oldum ama eşimle ben varız sadece ikimizde çalışıyoruz yavaştan başlamam lazım bi yerlere girip 😂
Golge98 Deryaa00 yumos çeşitleri ben amber kullanıyorum onu aldım ama lilyum ve orkide de indirimde sen hangisini kullaniyosun
Deryaa00 Golge98 ben vernel taze gülü baya kullandım vazgeçilmezim o yumostan lilyum olanı Bingodan kırmızı olanı hangisi denk gelirse 😄
Deryaa00 Golge98 ne koşarım ne uçarım eşim 1 saate gelecek alsın bugün saat 9da kalktım indirimden hali almak için 😄
Deryaa00 Golge98 uçurdum bile halıyı aldığım yerde bıraktım onuda alacak gelirken uğraşacak bugün biraz😁
Esrahmet Deryaa00 temmuz başi doğumum var doğum temizliğine başladım ben kaç gündür pertim çıktı vallahi daha da işim bitmedi 😁😁😳