Sinemkilicin Selam kizlar 17+4 haftalik gebeyim 3 gun once hareketini hissettim ama ondan sonra daha hic hareketini hissedemedim normal midir sizce.
zeynozey Sinemkilicin normal tabi ki ilk gebelikse 20. Haftaya kadar hissetmemek normal, 26-27 ye kadarda düzenli hareket etmemesi normal bi gün çok hareketliler bi gün full uyku 🤣
_brcu88_ Sinemkilicin aleyküm selam canim evet çok normal biz 21 haftalık olcaz yarin bazen çok hareketli bazen az hareket eder bu haftalardan sonra daha sık hissediyorsun diye biliyorum bide kişiden kişiye değişiyor kimisi 24 e kadar falan hissetmiyoda
Sinemkilicin zeynozey 2. Gebeligim 3 gun once net hareketini hissettim sonrasinda tekrar hissetmeyince endiselendim.O zaman bu donemler duzenli hareketi hissedemiyoruz oylee mi.Ilk gebeligimde neler yasadim unuttum vallahi😄
zeynozey Sinemkilicin heeheh araya zaman koyduysanız unutmak normal 🤣🤣 son 2 yıldır hep hamile olan ben aynı süreçleri yaşıyorum 🤣🤣🤣
zeynozey MomLife- ilk bebeğim 38. Haftada doğup vefat edince peşine yenisini nasib etti Rabbim😬 O yüzden yıllardır hamileyim bi süreç bitiyo diğeri başlıyo🤣🤣