597597 Merhaba kızlaarrr 37 haftalığız şuan anlayan bakabilirmi bi sancılarım varmı [https://www.hizliresim.com/s8ulb3x görsel]
zeynozey 597597 aşağıdaki dalgalanmalar sancın senin, 20-40 arası hep bi ara 60 ı görmüş o kadar sancı yok yani henüz🥲
Golge98 TugSozTan arkadaşım ben yorum yaptığım da yoktu link olsa bakardım dimi duzenlenmis post sonradan eklenmiş link
mommysss1 Hafif dalgalanmalar bebeğin genelde hareket ettiği zamanlarda oluyor 😊 sanciniz yok gibi geldi bana. Bende de böyle çıkıyordu normal diyordu ebe doktor.
597597 mommysss1 doktorda az çıkmış dedi emin olamadım birde günler geçtikçe dogum korkusuda sarıyor zaten oyuzden sormak istedim 🙈
mommysss1 597597 biraz sancinin sonunda en güzel hediyenize kavuşacaksiniz hiç korkmayın sonuca odaklanınca daha güzel geçiyor her şey ❤️
zeynozey 597597 birincisi kendi ağrılarından🤣🤣 100 e yaklaşınca kıpırdanmaların olur sancım var dersin zaten anlarsın 😬
597597 zeynozey şuanda ara ara belim ve kasıklarım agrıyor onunla karıştırırım ayırt edemezsem diye düşünüyorum 😅
zeynozey 597597 sancın gelince ılık suyun altına gir geçiyorsa yalancı sancıdır 5 dk da bir sancı geliyorsa gerçek sancıdır zaten koş doktora 🤣🤣