Papatya07- Ogrtmn bende kaset test yapmıştım bir kaçsgün önce böyle belli belirsiz bir çizgi oldu bu sabah erken gebelik testi yaptığımda yine silikti ama belirgindi bir kaç gün bekleyin isterseniz
neanladinyurdagull Ogrtmn bi çizgi gözüküyor lakin 7 gün gecikmeye rengi çok silik kesin sonuç için bence kan testi verin ona göre gerekirse ilaç kullanırsınız
Ogrtmn Adetim bugün 7 gün oldu gecikeli ve çarşamba günü kan verdim negatif doktor adet söktürücü verdi almadım kullanmak istemediğimi söyledim belki geç döllenme vardır diye düşündüm
Ogrtmn Aysee1123 teşekkür ederim Ben de emin olamadim zaten ama yarın sabah tekrarlıcam zaten bir kere daha yapıcam test
Ogrtmn neanladinyurdagull ben geçen ay yumurtlama takibi yaptım ve adetin ilk gününü 1 sayarsak ben tam 26.günde yumurtlama gördüm yani sanırım geç yumurtlama dururum var ama tabi bu ay takip etmedim nasıl oldu bilmiyorum. Çarşamba günü kan vermiştim HCG çok düşüktü sıfır virgullu bı değerdi bakalım yarın testi tekrarlıcam pazartesi gününe de randevu aldım o zaman netleşir umarım olumlu şekilde