Babyykmz Gulsryzgt benimde 21 eylul gozukuyor ama sezeryandan cok korkuyorm ve bir kerede olsa normal dogumu deneyimlemek istiyorum Allah nasip ederse 😍
Hatice_123456 Gulsryzgt 20 Eylül ama sezeryan olacağım için 1 Eylül e falan gün verir doktor doktor sezeryan demediyse normal doğumu tavsiye ederim hiç korkma anlık bişe zaten sonrası rahatlık ama sezeryan öle değil sonrasıda var ikisinide tecrübe ettim ben aylarca bacak ağrısı çektim baş ağrısı kaldı tercihin normal doğum olsun rabbim rahat bir doğum nasip etsin sana 🥰
nergizbaran01 Gulsryzgt benimde büyük ihtimalle Eylül başı dedi doktor 24+5 Suan siz ikinci Sezeryan olcak
MerveD007 Bizim de 5 Eylül ama normal doğum göre hesapladı sanırım doktor sezeryan olucam ben ağustos sonu gibi olur herhalde :)
QBuse1123 Gulsryzgt bizim.de 20 Eylül Normal.olur inşallah herkes normal.yap.diyor sezeryan bir ömür çekersin diyorlar.
Bilge_11 Sezaryen bir ömür çeken hiç duymadım o kişiye göre degisiyordur bence. Agri eşiği düşük olan kişiler (ben de dahil) sezaryen yapmayı istiyorum ama tabi doktorumun yönlendirmesi de önemli güzel bir yol ilerlersem korkum da azalırsa normal doğum da yapmak isterim
Biyologannee Bilge_11 sezaryende de ağrı çekeceksiniz. Eğer tek sebep buysa epidural anestezi ile normal doğum deneyebilirsiniz. İlk dogumumu öyle yaptım ikincisini de öyle düşünüyorum.
262223-- Gulsryzgt bizde Eylülun ikinci haftası yada birinci haftası 23+4 olduk 😂 büyük ihtimal sezeryan olurum
Iscn Gulsryzgt sözde bizimde 21 eylul 2. Gebeliğim ilki 14 eylulde doğdu doktor buda erken gelcek diyor ama hayırlısı 😅
Vaveylaanur Gulsryzgt benimde 1 Eylül’de gözüküyor kesinlikle ilk başta normal doğum istiyorum eğer bebek için ve benim için sezaryen doğum uygunsa onada okeyim
Nadide07 Gulsryzgt benimde doğumum 2 Eylül gözüküyor benim 2 ci doğumum olacak ilkini normal doğum yaptım spinal olarak bunuda normal doğum istiyorum yine spinal olarak ama tansiyon şeker çıktığı için sezeryan olma ihtimali yüksek gözüküyor ama ilk tercihiniz normal olsun inanın ikiside kolay değil ama ikisininde zorluğu var ama herhangi bir aksilik yoksa bence normal doğuma yönlenin derim ağrısız doğum yapabilirsiniz doktorunuza danışarak ozaman belki bir nebze korkunuzu yenersiniz 🌸