Sahrasema Whatsap durumunu görüyor ama ben tiklayinca çıkmıyor nasıl kaydedildiyse adını aramaya yazıyorum yine çıkmıyor bu nasıl bir iş anlayan var mı acaba
Ayezhanim Sahrasema başıma gelmisti canım bir defa daha sonra şöyle oldugunu anladım bende kayıtlı kişinin numarasını değiştiğini bende hala eski nosu kayıtlı olmasına rağmen yeni numarasind abeni gördüğünü farkettim
Lavantakokusu64 Sahrasema bende de oldu öyle. Fotoğraf paylaşımı yaptım kimler baktı diye girince bi yabancı numara anam başımdan kaynar sular aktı kim ki bu nasıl benim paylaşımı görüyor diye profil fotoğrafı da genç oğlan. Gizliliğe baktım herkese açık değil. Korktum tabi ama Oğlana baka baka kim olduğunu buldum😅tanıdık bi ablanın oğluydu bana bi kaç kez süt felan getirdi oradan görmüştüm. Ama benim numaram onda ne işi var ve bende kayıtlı olmayan bi kişi nasıl benim paylaşımı görür. Sonrasın da o ablayı arıyorum numaraya ulaşılamıyor. baya geçti tekrar aradım açtı oğlanın telefonu bozuldu bi süre telefonsuzdum benimkini aldı dedi o zaman anladım telefona kendi kartını takıp telefon sahibinin whatsapını silmediyse öyle oluyormuş. Öğrenmiş oldum
Sahrasema Golge98 yani nasıl çıkmıyor kayıtlı değilse zaten durumu goremez ama görmüş ve yazdığımda da çıkmıyor
_nigarr24_ Bir kere bende de böyle birşey olmuştu. Kayıtlı olmayan bir numara durumumu görmüştü. Sebebini bulamadım
Golge98 _nigarr24_ sizi tanıyan numaranız onda olan kişi gorur ama ikinizede tavsiye gizlilik kısmına girin durum görenleri kişilerim olarak değiştirin böylece göremez sizde ekli olmayanlar
Sahrasema Golge98 aslında kayıtlı kişiler ama arama çubuğuna yazınca çıkmıyor eşimin telefonundan bahsediyorum benim değil
annesinin_kelebekleri __momm aynen bende öyle düşünüyorum zaten durumu gördükten sonra numarayı silincede gözüküyor
annesinin_kelebekleri Sahrasema aynen, ama durumu gördükten sonra silmiş olursa numara gözükmesi lazım, burda birsey var ama kötü şeyler düşünmeyin içinizi karartmayın WhatsApp hatası diyelim, kişiler sildikten sonra çöp kutusuna düşüyor oraya bir bakın isterseniz