Momela Merhabalar 5.5 haftadayım mide bulantım son 1 hafta da yoğunlaştı ne yapabilirim yiyemiyorum düzgün birşey lütfen 🥺 öneride bulunun normal mi siz nasıl geçiriyorsunuz bulantıyı 👀
Zeynepikranur Momela prilam kullanıyormusın eğer kullanmadıysan hıc bana çok ıyı gelmıstı doktoruna danıs ıstersen
Youngmotherr Momela doktorunuza giderseniz prilam dr veriri mide bulantısı için iyi, ben o haftalarda sabah her kalktığımda tuzlu kraker yiyip biraz geçmesini bekliyordum iyi oluyordu
AleynaResul Momela aynı durumdayım ve sadece tuzlu çubuk kraker yada dondurma geçiriyor bi dene istersen belki rahatlarsınn 😅
Momela Youngmotherr evet tuzlu kraker 🥨 herkes diyor olmadı alıp güne öyle başlayayım gece bile bulantıya kalkıyorum
Zeynepikranur Momela canım çocuğun saglıgını düşünüyorsan kullanmalısın yoksa yeterı kadar besleyemiyebilirsın bebişini bende o yollardan geçtim cünkü yınede sen bilirsin tabi
Hilal_blc @Momela 14 haftaligim halaa sabahlari mide bulantisiyla uyaniyorm sen daha başındasn allah yardm etsn 🤣
Ssstelli Haftadayım hala aynı . Beyaz leblebi de çok iyi geliyor yeşil erik de miden bulanmaya başlayınca hemen atıştır hiç bekleme daha da artıyor