Kubra00111 Merhaba kızlar regl günü bu tarihler olan gelin beraber bekleyelim hepimiz için mucize olsun 🫒
Fatimanur Kubra00111 merhaba canım benim başta 28 mayısta 19 mayısta yumurtlama olunca 3 hazirana çekmiş takvim bakalım beklemedeyim hayırlısı olur inşallah ☺️ sizin ne zaman adetiniz ?
Glsm_19 Kubra00111 benımde 28 Mayıs canım yumurtlama 20 mayısta oldu ama iki gündür aşırı derecede kokulardan tıksınıyorum ve adet ağrısı değil ama kasıklrıma arada batmalar oluyor inşallah rabbim kalbimizdekini verir hepimiznde
Kubra00111 Fatimanur benimki de 29 30 oldu geçen ay ondan önceki ayda ayın 1 2 si arasında olmuştu kasıklarım ağrıyor karnım da ve belim ağrıyor test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 😀eğer bu ay olmazsa zaten Dr hormon tahliline bakalım dedi bende 5 aylık evliyim olmadı henüz
Kubra00111 [silindi] rabbim ümidimizi elimizden almasın herşeyin vakti var herkese aynı anda olmuyor herşeyin de çaresi var umutsuz olmayın çok iyi drlar var benim düşüncem olmuyorsa tahliller yapılmalı tüpler bakılıp eşe de bakılmalı zaman kaybedilmemeli
Kubra00111 Glsm_19 amin inşallah canım o batmalar bende de var daha önce olmadı ama bı sol kasıkta bir sağ ve karnım da da ağrı oluyor belime vuruyor gogsum de de dün sızlama oldu test yapmadım henüz benim de ayın 29 30 oldu geçen ay ondan önce 1 2 si beklemedeyim
ferhpnar Kubra00111 benim de yarın 28 mayıs ama yumurtlama 19.20 mayıs oldu adet sancısı gibi sancım bel ağrım var göğüslerim hassas test yaptım negatif.ama yumurtlamanın üzerinden daha 8 gün geçti Ne olacak bilmiyorum
Fatimanur Kubra00111 inşallah olur canım ☺️ bende bu ay 9. Ayım inşallah olur eğer olmazsa bende doktora gidecem
ferhpnar Kubra00111 yani hala olabilir mi bilmiyorum burda yumurtlamanın 8.9 günü öğrenenler var ya o yüzden yapayım dedim. Yarın da adet günüm normalde varsa çıkar diye düşündüm
Papatya07- ferhpnar ben 11. Günü erken gebelik testiyle bugün çift çizgi gördüm bir kaç gün daha bekleyin tekrar yapın bence
Solmaz-Papatya Kubra00111 Benimde regl tarihim 31 mayıs takvime göre ama erkende olabilir bilmiyorum yumurtlama 16 17 Mayıs çatlama 18 mayıs da bekliyorum kaset test yaptım iki gün önce negatif cıktı bıraktım artık bekliyorum umutsuzca😔