Kubrabebisi ElaytA şuanda o kadar ağrılı ki saat 4 de bir başladı sağ kasığım da ağrı adet sancısı gibi öyle canım yanıyor deli gibi terliyorum resmen ne yapacağımı da bilmiyorum eşimde işte kaldık böyle
Sevval0308 ElaytA 33+5 den sesleniyorum kizceler 30 dan sonra geçen üç hafta 5gun sanki ilk iki trimesterden daha uzun sürdü 🥹🥹🥹🥹 sırt ve miğde ağrısı ara ara vuran kasik agrilari uyuyamama durumları mevcut ama Rabbime çok şükür ❣️
Anonim3447 Kubrabebisi 3 gündür aynı şeyden şikayetçiyim bugün özele randevu aldım bakalım ne diyecek
ElaytA Kubrabebisi çok geçmiş olsun neden oluyo acaba ben de çok agirlastim ozellikle gece ağrılarım kabus gibi 🙄
Anonim3447 Kubrabebisi benim sağ diz kapağıma kadar vuruyor gece 2 gibi uyudum sabah 6 dan beri uyanigim ağrısından bu arada 31+4 haftalık hamileyim
ElaytA Kubrabebisi bir haftadır karnim çok sert benimde normal mi dedim doktora normal bi durum rahat ol dedi banada
ebrusngl ElaytA benimde öyle şu üç dört gündür karnımda sertleşme oluyor nedense bende geçen pazartesi günü gittim doktora herşey yolundaydı ama bu sertleşme korkutuyor beni inşallah normal bir durumdur
tugcebilge06 Sinemeknci sizinle aynı gidiyoruz sizinde bebeğiniz çok hareketlimi bazen geceleri sanki sığmıyormuş gibi hissediyorum 🥹
ElaytA Sevval0308 benim bide eklem romatizmam var tam belimde ve kalcamds ben uzun zamandır zatrn uyuyamiodum artik hiç uyuyamam desene Allahtan sayılı günler 😀