Yanuryalcin Merhabalar 34+4 haftalığım 32 haftadan itibaren doktorum bebegimin karın bölgesinde 2 hafta gerilik olduğunu söyledi sonucunun bebek ölümüne kadar gittiği ellerinden gelmeyeceğini söylediler başına gelen veya bu durumda bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı ?
GozdeCemre Yanuryalcin ben varım canım sende ölürsün benekte ölür dediler hastanede yatırdılar hiç bi halt yapmadılar biraz ufak doğdu ama çok şükür sağlıklı doğdu sadece kiloları düşük oluyor
Ysn Yanuryalcin başka doktora gidin saçmalamis ölüme kadar gidecegini söyleyene kadar sizi sıkı takibe alıp nst yatış Ciğer geliştirici yapsaydi
GozdeCemre Yanuryalcin ki 35 den sonra eğer böle bi tehlike barsa Doğuma alıyorlar bana öle demişlerdi 36 da Doğuma aldılar riskli diye
ipeksfr Yanuryalcin kızım öyleydi karın çevresi küçüktü ve 32. Haftada bebek beslenemiyor diyip doğumu başlattı doktorum. İhmale gelmez mutlaka sıkça hareketlerini kontrol edin ultrasonla bakılsın gerekirse başka doktora gidin
Yanuryalcin GozdeCemre evet benide yatırmışlardı dediğin gibi hiç bisey yapmadılar ne igne ilac bosu bosuna psikoloji bozuyorlar
GozdeCemre Beriliko ooo daha neler diyorlar valla ilk doğumumda sen ölscejsin bebek ölecek 2 ay neler yaşattılar bana da
Yanuryalcin GozdeCemre evet kendini gelistiremeyen bebek riskli gebelik dediler ama bebegin kilosu 2500 gram sizce iyi degilmi 34 haftada
Yanuryalcin Özel hastaneye gittim docent dr a oda gerilik olduğunu söyledi perinatolijiye yonlendirdi her hafta gidiyorum takip ediyolar sadece bisey yapamayiz dediler sadece hareketlerini takip et azaldiginda gel diyolar :(
GozdeCemre Yanuryalcin beni haftada 2 3 çağırtıyorlardı canım bu sonra suyunun azalmasına kadar neden oluyor dikkat et o yüzden sakın ara verme Kontrollere
GozdeCemre Yanuryalcin yani benim ki 1550 gr doğdu senin kilosu normal bence saçmaladılar mı acaba benim ki gelişmesi 6 Aydan sonra bide ciğer geliştirici İğne yapıyorlar iki doz erken doğarsa sıkıntı olmasın diye
Yanuryalcin GozdeCemre bana hiç bişey yapmiyorlar her gittigimde ayni seyleri soyluyorlar psikolojim bozuldu valla 😔