Serpilufuk Arkadaşlar 4cm açıklıkla hastanede yatıyorum Aspirin clexan aldığım için buğün bir şey yapılamadı Yarın doğum şekli belli olacak iişallah Dua edin 36+1 im Hayırlısıyla yarın doğum gerçekleşir iişallah
aasenamerve Serpilufuk hayırlısıyla sağ salim kavuşun inşallah. Erken doğum riskiniz daha önceden belli miydi?
YakupBraKl Serpilufuk 36 dan sonra küveze alınmıyor diye biliyorum gelişimini tamamlamış oluyor sancınız varmı peki
Serpilufuk aasenamerve Pazartesi diye planlanıyordu İişallah yarın sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
Gzdykpln Bebegin kac kilo canim Allah korusun kuvezlik bi durum olmaz insallah Allah yardimciniz olsun bebeginizle sag salim kucagina alll ❤❤
Vldn Serpilufuk zannetmiyorum küvezlik bi durumu yok benim kuzenimde özelde doğum yaptı 35 haftalıkdı ciğer gelişdirici iğne vuruldu 33. Haftasında ve bebeği zayıf oldugu halde kuceze bile koymadılar 2.250 grmdı
dilaraserdar Allah yardımcınız olaun inşallah 🙏 Umarım en hayırlı şekilde doğumunuz olur.. Geçen gün 34. haftada normal yoll doğum yapan biriyle tanıştım.Bebek de çok sağlıklıymış sadece sanırım iki gün küvezde kalmış önlem amaçlı o da ..
Serpilufuk Allah razı olsun olsun riskli gebelikti zaten Büyük gün bugün belli olacak Kasılmalar ilk baştaki gibi değil Bel ağrısı daha bastırıyor
Serpilufuk NurdanHakan Çok şükür ikimizde iiz Darısı sizlere Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız iişallah