Kubra0mehmet Kızlar Bafra Medibafra hastanesinde doğum yapan var mı aranızda beni bilgilendirir misiniz ilgileniyorlar mı güzel mi odaları
Seldanur97 Kubra0mehmet bunu bende merak ediyorum dürdane hanım varken ona gitmeyi düşünüyordum şimdi o devlete geçti tek doktor kldı o yüzden samsundan araştırıyorum
Annesiiiii_ Kubra0mehmet Bende Medibafra takipliyim doktorum ve personel gerçekten çok ilgili nasip olursa orda yapacağız doğumu
Kubra0mehmet Seldanur97 evet tek bi tane erhan bey var ben çok memnunum çok ilgili bir doktor kendisi bence pişman olmazsınız
Seldanur97 Kubra0mehmet muayne ücreti ne kadar orda devlette öğrenemedik bi türlü yarında öğrenemezsek özele gitmeyi düşünüyorum da
Kubra0mehmet Seldanur97 sosyal sigortan varsa 430 yoksa 700 ben 430 ödüyorum onun haricinde nts ücretsiz tahlillerde 70 tl bence çok pahalı değil
Seldanur97 Kubra0mehmet benim tamamlayacı sigortam var 1 ay sonra aktif oluyor o zaman ücretsiz oluyor sırf cinsiyet için gidicem gidersem ama yakında detaylıda var detaylı yaptırdın mı sen