BusraKula merhabaa Fatih beyin takipli hastasıyım ben.
32.+4 günlüğüm. Talihsiz bir doktor olayından sonra kendisini çok önerdiler ilk gün gittim ve dedim evet aradığım doktor bu. Çok ciddi kansızlık sorunlarım vardı özellikle hiç bir doktor ilgilenmiyordu kendisi değerlerimi yükseltti.
Her muaynemiz güzel geçiyor bebeğimin her yerini deryalı bir şekilde anlatıyor suyum rahim ağzım hakkında bilgiler veriyor önde gidiyorsa dikkatli olmam konusunda uyarıyor.bu ara ufak tefek sorunlarım çıktı arama huyum yok mesaj atarım hep geri dönüş yapar sağolsun.
Tek bir sorunumuz var çok yoğun yani randevu alsam da almasam da minimum 1 saat bekliyorum.
Sabah öğle akşam hiç farketmiyor.
Hep bir sıra hep bir bekleme 🤷♀️
Ama onun dışında geceleri acile gitmem gerekiyor Sibel hanı a denk geldim bir kaç kez çok tatlı bir bayan oda uzun uzun bakıyor ilgileniyor ama normal muayeneleri nasıl Bi bilgim yok. Fatih beyi kesinlikle tavsiye ederim. Akılda soru bırakmıyor bütün endişelerim panik hallerimi yani bütün kahrımı çeker sağolsun hakkı ödenmez. Bir panik koşa koşa giderim hemen sorar neyin var Merve sakin ol gel Bi. Bakalım şu oğlana diye sağolsun.
Size de tavsiye ederim.