542854 Hanımlar şuan 34+3 gunluguz ve bidahaki kontrolde renkli ultrason çektirmek istiyorum ozmanda 35+5 günlük oluyoruz bebek büyüdükçe yüzünü görmek zor oluyor derler bilmiyorm kararsizim yüzünü göstermesi için muayene öncesi ne yapmalıyım
Merveincim 542854 evet büyüdükçe alanlarıda daraldığı için iyice gizleniyorlar. Ultrason öncesi hep tatlı yiyin derler ama her bebek tatlıda hareket etmeyebiliyor bende hiç fayda etmedi aksine sevdiğim şeyleri yiyip içtiğimde saniyelikte olsa yüzünü görebilmiştik
Hilal2901 542854 yüzünü gösterir de bebeğin yüzünün ultde net gözükmesi amniyon sıvısıyla alakalıymış. Yani ne kadar cok sıvı okadar cok netlik verirmiş. Son haftalarda netlik istemeyiz diyor doktorlar. Netlik varsa suyu fazladır o bebeğin diyoruz diyordu banu çiftçi 😂🥲
Minimiki 542854 Biz ne yaptıysak yüzünü göstermedi 😂 en son elleriyle gözünü kapadı sadece dudağını gördük. Bebişinin keyfine kalmış 😻
Serapp777 542854 çok net goruyorduk ama 34. Haftadan beri hıc göremedık iki oldu kontrole gidiyoruz el kol ayak her türlü kapatıyo yüzünü 36. Haftadayz büyüdükce böyle oluyomus ama şimdiye kdr güzel pozlar verdi kızım😇🙏🏻kahveyi bnde duymuştum
542854 Merveincim bizim oğlan her yemekten sonra bir hareketli oluyor ise yararmi yemek ki yemek sonrası ultrasona girmem
Aysedugme Bugün bir doktor en fazla etkileyen bir bardak kahve diyordu tatlıdan daha etkiliymiş deneyebilirsiniz ☺️
542854 Serapp777 derler ya kız bebekler nazlı olur diye sizinki tam tersi net bir kız çocuğuymus yüzünü saklamamis 🥰
Tmtugbaa Bebeğinin pozisyonuyla alakalı canım, ben her gitmemde renkli usg açılıyor bakmaya çalışıyor doktor ama bebeğim yüzünü hep kapatıyor bu zamana kadar sadece bir kere gördüm yüzünü.
542854 Tmtugbaa ben ilk defa renkli usg çekilecem devlete gidiyorum normalde bu seferlik özele gidicem yüzünü göstermezse vereceğim ücrete acırım 🙈
Aysedugme 542854 farketmiyor galiba ☺️ Ben her gittiğimde renkli çekiliyorum ama büyüdükçe görmek zorlaştı artık maalesef plasentanın nereye yerleştiğiylede alakalı benim önünde olduğu için yüzünü oraya dayıyor araya sıvı girmezse hiçbir şekilde göremiyoruz maalesef plasenta arkasına yerleştiyse çok güzel görüntüler alıyoruz demişti doktorum umarım görebilirsiniz ☺️
Hilal2901 542854 ben de bir renkli ult çekmek istiyordum haftası büyükken sonra bu videoyu görünce vazgeçmiştim😂
Serapp777 542854 evet çok şükür🙏🏻umarım siz görebılırsınız gitmeden önce kahve içip cikolata yiyin işinizi garantıye alın 😇
cerenakgl 542854 24+4 ye gittim. Gördüm yüzünü 🥹🥹 gerçi doktor zor yakaladı hareketliymiş kurban olduğum 😍ama çekebildik fotoğrafını
542854 Serapp777 ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum bakalım dediklerinizi uygulayacağım 🥰 insallah ise yarar
542854 Aysedugme plasenta arka tarafta onu biliyorum bitek çünkü bı ara plasenta previa yaşadım az miktarda rahim agzindaydi doktorum demişti plasenta arka tarafta diye
Tubaut 542854 ilk hamileliğimde her muayenede görmüştük şimdi ikincide 39. Haftadayız hiç net göremedik her muayeneye tok ve tatlı birşeyler yiyip gittiğim halde ayrıntılıda bile yarım yamalak çıkmıştı belli olmuyor yani 🥰
542854 Tubaut olmayınca olmuyor demekki sizin anlattığınızdan bunu anladım yani 😂ama bendebi deneyeyim bakalım aklımda kalacağında denemiş olurum 😂