2evlat1anne Depend şart mı gerçekten arkadaşlar herkes bir tutturmuş depend diye. İlk hamilelikte hangi pedi kullandım pek hatırlamıyorum ama 1 gün hasta bezi kullanmıştım sonrasında pede geçtim ped olarak hangi markayı aldınız e bebekte satılan lohusa pedinden de memnun kalanlar var yorumlarına göre siz ne tercih ettiniz?
Merveincim 2evlat1anne o ilk yoğun kanamada depend gerçekten çok iyi oluyor. Hasta bezi şahsen beni rahatsız etti ama depend külot gibi rahattı Bende yeni doğum yaptım ve onu kullandım cidden çok rahat ettim. Sonra normal ped sonlara doğru günlük ped ile devam ettim. Çok şükür kanamam bitti artık 🙈
Elifmom 2evlat1anne bende lohusa pedi aldım canım ne marka inanki bilmiyorum ilkindede onu kullandim o bitince mecbur normal gece pedi kullandım depend bence bana göre rahat değil çünkü özel.bokgeyj terletiyor oed bile takınca insan rahatsız oluyor depend dahs rahatsız eder özellikle sezeryan doğum ise
Yeniannis_ 2evlat1anne hastane bez takıyor bende öyle oldu. Eve gectiğimde e bebeğin lohusa pedini kullandım gayette memnundum. Suan normal ped takıyorum cünkü akıntı azaldı. Bence sart değil e bebek markasını almanızı öneririm
Havvaca 2evlat1anne molpedin ultranight diye pedi var uzun ve arkası geniş yoğun kanamada çok rahat edersin bence onu al canım.
Ccayyonn 2evlat1anne ben 1 paket depend bir pakette e bebekteki lohusa pedi kullandım daha sonrasında normal pede geçtim. Sezeryan oldum bu yüzden depend çok kullanışlı oldu ilk günler benim için.
2evlat1anne Sanırım e bebekten lohusa pedi sonrasında kullanım için molpedin gece pedini alıcam zaten tam sıcaklarda doğum oluyor depend rahatsız edebilir diye düşünüyorum
poyrazin_annesi28 2evlat1anne ben e bebekten lohusa pedi aldım. Çok da güzeldi. Kalın ve yumuşak. Altinizda rahat duruyo. Dependin abartıldığını düşünüyorum zaten çok pahalı. O kadar da kanamam olmadı arttı bile pedler. İlk gün lohusa pedi kullandım geri kalan hep normal ped
ChemistrySK Bende haziranda ve eylulde iki dogumumda da depend kullanmistim cok rahat oluyor kulot tarzi oluşu ozellikle rahat ettiriyro, sonrasinda hastanede verilen disinda baska bisey almadim normal pedlere gecmistim
Pekii 2evlat1anne normal doğum yaptım ve kanamam çok oldu benim o yüzden depend bana çok çok kurtarici oldu çünkü külot yerine kullanıldığı için rahat oluyor diğer pedler ya da hasta bezleri kayabiliyor yatarken yoğun kanamam geçince de pamuklu normal ped kullandım şimdi ikinci bebeğime hamileyim şimdi de yine depend ve normal ped almayı düşünüyorum ama bazılarının kanaması aşırı yoğun olmuyor o yüzden hasta bezi hatta bebek beziyle de geçirenler var o dönemi yani depend şart değil sadece rahatlık açısından öneriyorum ben 😊
Golge98 2evlat1anne ped yeterli gelemeyebiliyo depend aynı külot gibi depend nedir biliyo musun orkidli kilot kenardan yırt at yani çok rahat aynı külot.giymis gibi oluyosun