Gzm2781 Kızçeler İst Beylikdüzü’nde gittiniz doktorlar varmı özel veya devlet hiç farketmez tavsiye üzerine gidecegimmm
buseeep Gzm2781 ben uzun zamandır Işık Üstüner e gidiyorum, kendisi prof. Özel muayenehanesi var ekinoks un içinde. Şuanda gebelik süreç takibimi de Işık hocam yapıyor çok memnunum
Hsb34 Gzm2781 ben medilife Selda hanimogluna gidiyorum, memnunum gayet ilgili ve sorularıma ekstra whatsapptan da cevap veriyor
Miemie Dr.Nalan karacaoğlu’na gidiyorum, Çok sıcakkanlı ve ilgili alanında uzman birisi tavsiye ederim.
Dml991 Miemie bende nalan hnma gitmeyi düşğnüyorum kısmet olursa nasıl acaba ilgili detay veren biri olsun istyo insan daha önce başka bi hastane ve drdayfım kadın ne hastaneden memnundu ne aldığı maaştan ne yoğunluktan hep bi sölenme halindeydi takipte onda olduğum için değiştirememiştim
babyasyanil Kediannesi1 doğumu orda mı düşünüyorsun canım genel olarak nasıl bi yer odaları vs gördün mü
fundasenyigit Medilife Ali Sunay sakin tatlı dilli ve güler yüzlü insana kendine güvende hissettiriyor
Brcumit Zara-34 ilk doğumumu kendisi yaptırdı 2. Gebelik için öyle zor karar verdim ki … Umarım düşünceniz değişmez.
Sukran2022 Bende birinci hastanesinde ki dilek pınar hanıma gidiyorum aşırı tatlı bi kadın ve ilgili hastane özel olmasına rağmen özel olduğunu bir kenara bırakıp aşırı ilgili ve manevi bir kadın tavsiye ederim biz oğluşumla ona kontrole gidiyoruz 🙏
Kediannesi1 babyasyanil ben ikiz gebeyim eğer bir sorun olmazsa orda düşünüyorum yoğun bakim üniteleri yok o yüzden eğer bir aksilik olursa yönlendirecek başka doktora çok iyi bir doktor hastane güzel malesef yabancı çok ben doktor için gidiyorum çok iyi bir doktor odaları da güzel daha önce yengem orda doğum yapmıştı memnun kalmıştı 5 sene önce. Kendim Sefaköy’de yaşıyorum sürekli gidip geliyorum bahar hoca için orda hiç bir hastaneden memnun kalmadım
babyasyanil Kediannesi1 evet yabancılardan ötürü bende tereddütte kaldım ama fiyatı en uygun yer de orasıymış
Kediannesi1 babyasyanil hem fiyatı uygun hemde bir arkadaşım medicanaya gidiyordu doktor korkutmuş ikili test sonucu yüzünden alalım cocuğu bile demiş bahar hoca güzelce kızım git devlette şu testi yaptır için rahatlasın diye açıklamış durumunu çok net dürüst ve kolay bir kadın çok da ilgili