Gebeanne45 Bircicekanne 1 gün boyunca aç gezdim süt hala yok beyaz sıvı var onuda elimle sıkınca çıkıyor ne yapayım kuzum yardımcımızdır musun süt için
Bircicekanne Gebeanne45 dün doğum yaptınız bu zamana kadar su dahil içmenize izin vermediler mi yani gazınız çıkmadı diye
Gebeanne45 Bircicekanne dün doğum yaptım bu sabah izin verdiler bişi yiyip içmeme e normal olarak süt direkt su gibi sıktıkça geliyor
Bircicekanne Gebeanne45 oh afiyet olsun süt sezeryan doğumlarda biraz daha geç geliyor hiç sorun değil su gibi fln görünür ama çok kıymetlidir yoğunlaşacaktır gözünüz aydın olsun 🥰🙏🏻
Gebeanne45 Bircicekanne bebeği 2 saate bir emziriyorum memede 10 dakika kalıyor çekiyor doymasa kalmaz değil mi ? Lütfen bana bir Akıl verin doktor mu doymuyor mu acaba diye düşünmekten biraz kafayı yemek üzereyim
Bircicekanne Gebeanne45 boş çekmez gelmezse emmekten vazgeçer ağzına süt geliyordur düşünün parmağınızı uzattıbız süt kokusu dokusu olmazsa emmeye devam etmez
Bircicekanne Bircicekanne çok teşekkür ederim ama bitki çayları gebelikte maalesef sakıncalı yoksa bi rezene rahatlatır beni de işte içemiyorum