Humeyra16Selim Arkadaslar 4 aylık gebeyim alt kasigim cok agriyor doktora gittim bugun rahim agzi biraz acık gibi dedi 36. Haftaya kadar progestan fitil kullanicaz dedi korkmalimiyim sizce yasayan varmı boyle bir durum
Prensesm Dikkat etmen lazım banada vermişti kanamam olduğu için ağır işler yapma korkma da inşallah bişey olmaz sağ salim al kucağına inşallah
Humeyra16Selim Prensesm Canm hic oyle demedi doktor sadece rahim agzi acik gbi dedi kanamam felanda yok dusuk tehlikemmi var dedim hayr dedi ama fitil verdi korktum
Busenl Humeyra16Selim her ihtimale karşı Progestan fitil vermiştir . Kullanın onu çok uzun süre kullandım ben size ve bebeğinize zarar vermez kesinlikle
Ssevilayyy Humeyra16Selim progestan bebeğin tutunmasını güçlendiriyor ve ayni zamanda enfeksiyona sancılara da iyi geliyor
Ssevilayyy Humeyra16Selim yalnız açık gibi ne demek kesin bir şey neden söylemiyor eğer açıklık varsa ve tanı erken koyulursa dikiş atılıyor 25. Haftaya kadar ama her geçen gün dikişin tutma olasılığını düşürüyor ve riskli hale geliyor
Humeyra16Selim Busenl bebegin dunyaya geldimi canm sana nedn vermisti korkuyorm 4 yil snra tup bebekle gebe kaldim bsey olursa diye uzuluyorm cok
Humeyra16Selim Ssevilayyy evet canm ozele gidiyorum bide acklama yapmadi fazla rahimde braz acilma var gibi diyip progestan verdi
Busenl Humeyra16Selim bende tüp bebekle hamileyim oyüzden bana verdi yoksa benim kanamam vs olmadı olsaydı da zaten progestan kullanacaktım . doğuma 3 hafta kaldı Allah’ın izniyle . Bugüne kadar hep bir korkuyla geldim Allah’a sığınmaktan başka çaremiz yok verende o alanda sonuçta.
Humeyra16Selim Busenl Tabi ki canm saol Allah razi olsun insan korkuyor Rabbim hayrlisini versn insallah saglikla gelsin bebeklerimiz kizim olucak ❤