Esra_Omer_21 LamiyaCetinkaya ovulasyon testi kullanmadjm ama adetim duzenljdir ne zamana denk geliyo biliyorum 4 5 gün onceydi şimdj beklemedeyjm☺️11 gün var adete ama psikolojikmi bilmiyorum goguslerim agriyo bide kasiklarımda batma var ağriyo hatta
LamiyaCetinkaya Esra_Omer_21 ne şanslısın ya düzenli adet döngün var, gününü biliyorsun sadece beklemek kalıyor. Benim ne zaman adet olacağım bile belli değil 🥲
LamiyaCetinkaya Ozsuerx Tabiki yumurtlama gününe denk geldiyse tutmuş olabilir, kanda çıkabilir dene bence
Sev_sevda Benimde sat 18 mayis 28 günde bir adet görüyorum 5 gün sürüyor bakalım İnşallah olur…gün aşırı deniyoruz bizde.Mayısı. 7 si korunmayı bıraktık ama adet gördüm kaç gündürde karnımda sancı gibi kasılma var bakalım artık hayırlısı
LamiyaCetinkaya Esra_Omer_21 Devlete gittim ultrasonla bakıldı birşey çıkmadı, fsh hormonu da normal çıktı 🤷
momlife10 LamiyaCetinkaya benimde 20 mayıs bu ay ovulasyon testi deniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah 🥲
[silindi] Benazir_507 benimde belirtim yok bazen kasıklarm ağrıyor ufak sancı giriyor geçiyor onun dışında bisey yok bakalm 🥹