bi_de_bayil_istiyosan Kızlar merhaba 20 haftalık hamileyim, bugün sırt üstü uzanırken sadece alt karnım bi anda sertleşti 1-2 dk sonra düzeldi bugün bir kaç kere oldu. Böyle bişey yaşayan var mı normal mi
Gzm2781 bi_de_bayil_istiyosan evet cnm normal yavaş yavaş gelisiyolar ve popo ve başında olabilir döndüğün icin şuan 26 haftaligim sırt üstü yatarken bile sol kaburgam ağrıyor baskı yapıyor
Esracmmm bi_de_bayil_istiyosan aynısı bugün oldu çok korktum dünde oldu ama gerçekten bebek oraya inmiş gerilmiş dayanmış gibi sonra elimle biraz ittim düzeldi
bi_de_bayil_istiyosan cokkasmabeabi çok uzun süre öyle uzatmamaya çalışıyorum bugün ilk defa böyle bişey olunca korktum teşekkür ederimm
bi_de_bayil_istiyosan Gzm2781 artık hiç rahat uzanamıyorum cidden bi sağa bi sola bi sırt üstü tabi sırt üstü çok uzanmamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi benim de sağa sola yatınca kaburgalarım batıyor 🤦🏻♀️
Gzm2781 bi_de_bayil_istiyosan büyükler diyoki erkek çocuğu olduğu için çok haraketli olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum cinsiyetle alakalı yok bence bunun ama🤣