Bu haftaları gördüm ya çok şükür 🙏 Asla umudum yoktu 28 i görsem yeter diyordum hep🤭 Ama şimdi nefes almakta bile zorlanıyorum sağdan sola dönmek tam bir eziyet yinede çok şükür tabii. Sizde durumlar nasıl ikiz anneleri kaç haftalık oldunuz?
Minaliy biz tekte sağdan sola zor dönüyoruz valla allah yardımcınız olsun 🥲❤️
Minaliy biz 26+2 olduk bende bu haftaları tahmin edemiyodum bi an önce gelsem geçse zaman diyodum ve geçti 😊 simdi de 30 lara gelsem diye bekliyorum bi an önce geçsin zamann. Gece uyurken dönmeler biraz zor ama cok şükür başka sıkıntım yok bide çok hareketliler 🥰🥰
Minaliy elhamdulillah bizde 34+4 olduk🤲🏻☺️ sağa sola dönmek gece uykuların kaçması gibi durumlar normal zaten☺️ sağlıcakla zamanlarında gelsinler diye dua ediyoruz. Ne kdar içerde kalırlarsa okadar iyi olur diye bol bol dua ☺️
Minaliy ayni şekilde çok fazla durmaz erken gelirler derken çok şükür 34 haftalık olduk ne ayakta durabiliyorum ve yatabiliyorum hafta içi sezeryan günümüz belli olacak bakalım hangi gün gelicekler prensesler 🥰
Minaliy Biz de 31+5 olduk bugün🥰 30lu haftalara hiç ulaşamayacağım sanıyordum 🙈 yürürken zorlanıyorum, çatı ağrısı yaşıyorum çok fenaa 😢 ama bebekler sağlıklı olsun zamanında doğsunlar da bu ağrıları çekeriz 🥰
Minaliy biz de 29+3 üz bu gün. Hep korkuttu doktorum beni erken doğarlar diye o yüzden hep dua ettim Allahım en azından mayıs sonunu görelim diye binlerce şükür 💕💕 şimdi hedef 32-34 tabi 😀 sirt ağrım var uyku problemim var durmadan tuvalete gitmek istiyorum ama hiç birinden şikayetçi değilim binlerce şükür. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz başka birşey istemiyorum🤰
Minaliy bizde 27+2 yiz o kadar korkutuyorlardı ki bu haftalar mucize gibi 🙈 inşallah 34 leri 35 leri görürüz bizde uyumak oturup kalkmak eziyet gibi bu haftaya kadar çalışıyordum ve evde olunca nasıl çalıştığıma hayret ettim doğrusu
Minaliy 34+4 olduk çok şükür 36 ya zorluyoruz kendimizi
Minaliy bizde 33 deyiz ve o kadar zor ki hareket etmek 🥲🥲
Minaliy bizde 29+4 olduk şükür bu günleri görmek birer mucize, kaburgalarım da hissettiğim dehşet baskıyı saymazsak şimdilik iyi gidiyor günün yarısı lavaboya kosmakla geçiyor tabi 😂
Minaliy biz de 23. Haftaya başladık bugün çift yumurta ikizlerimizle 🐣🐣gerçekten biz de 28 29 u görsek diye dua ediyoruz. Hatta o haftaya kadar alışverişleri durdurdum bikaç aksilik yaşayınca. 27de alırım artık internetten insan her şeyden korkuyor :( inşallah bize de sürpriz yaparlar da görürüz 30lu haftaları:) siz eksikleri tamamladınız mı? Ne zaman yaptınız alışverişlerinizi
Minaliy Bizde 34+5 teyiz şükür ki💅🧿
Minaliy 23+1 korkularım var 34 görmek istiyorum daha fazla hatta Rabbım yardımcımız olsun günler ilerlesin istiyorum ya gerçekten şu iki gündür de karın sertleşmesi oluyor gibi psikolojik mi yoksa büyüyorlar onları mi hissediyorum bilemiyorum ama tek duam sağlıkla vaktinde gelsinler
Minaliy 32. Haftamıza girdik özel bölgemdeki kemiklerime ağrı giriyor üç gündür ama iyiyiz şükür
Minaliy aynı şeyi ben de derdim. Şükür 35. Haftaya girdik yata yata 😅. Sağ salim kucagimiza alalim ınsallah hepimiz de 🙏🙏🙏
Minaliy bizde 34 oldukça gitmek bıle azap gibi kalkıp oturamıyorum bile eller ayaklar asırı şiştı bnım acıyo artık ☹️
Minaliy 23+5 iz çift yumurta ikizi kızlarımla 😍 dua ediyorum bol bol sağlıklı bi şekilde vaktinde gelsinler diye. Karın sertleşmesi arada bana da oluyor dinlenince biraz geçiyor ama🙏
Bende ikiz hamileyimm 🤭 25+6 olduk . Bebeklerle beraber ben de büyüdüm resmen 🤪 oturup kalkarken, sağ sola dönerken yürürken bile çok zorlanıyorum. Çatı kemik agrim çok fazla oluyor ☹️ ama ne güzel siz bu zamanlari görmüşsünz maşallah. İnşallah ben de görürüm 💕
Fatosozer göreceksin inşallah canım. Bugünlerin tadını çıkar ☺️
Ikiz_annesii 33 den sonra hareketleri azalıyor ama sertleşiyor 😀 inşallah sende bu haftaları göreceksin rahat rahat uyuduğun son haftalar 😊
Bizde 27+2 olduk gündüz gayet aktif , gece maalesef zorlu geçiyor . Sağlıkla ve vaktinde doguralim inşallah 🙏🌺
Twin-22 inşallah 🙏 benimde tam tersi geceleri çok aktif 😀
MahirZeynep 37 ye kadar tutabilirsek çok şükür. Bende her geçen güne şükrediyorum 🥰
Tek çocukla panda gibi yuvarlanıyorum 😂 Allah yardımcınız olsun valla ♥️
Bizde 26+2 olduk. Havaların ısınmasıyla biraz zorlanmaya başladım gece uyumaları ozellikle bacak ağrısı falan başladı. Sağdaki bebisin şu fazlalığı sınırda. Çok şükür şeker yuklemesi temiz çıktı. Bizimkiler çok hareketliler 😊 daha bi isim belirleyemedik kızlara bide eksiklerini tamamlayamadik sizler tamamladınız mı eksikleri ?
Busra-10- eksikleri tamamladık ama eminim doğuncada bi kaç eksik çıkacak. O yüzden şuanlık em gerekli gördüklerimi tamamlayabildim. Havaların ısınması çok etkiliyor gerçekten 😟
Busra--54 bizede doktorum 19 Hazirana gün verdi. İnşallah o güne kadar tutabilirim içeride ç
tugba3863 banada 30 hayal geliyordu. Çok şükür gördük bu günleri🙏 ağrılar sancılar hergün dahada artıyor tabi ama bugüne şükür sağlıkla gelsinler 🙏
Koalalarla-hayat bizimde ilk hedefimiz 28 di sonra 32 sonra 34 oldu şimdi doktorum 37 de alıcaz diyor 😍 inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bu ağrıların hepsi geçici 😍
Busra__06 bende 27 ye kadar haftanın 3 günü çalışıyordum şuan koltuktan kalkamıyorum tabi 😀 inşallah sizde göreceksiniz 30 lu haftaları 🙏
30+5 günlük olduk çok şükür 4_5 hafta daha dayanırım inşallah çok baskı yapıyorlar belim çok ağrıyor gece uyumak eziyet gibi inşallah sağlıkla gelsinler
Zbyd_44 dayanırsın canım. Zamanla ağrılara alışıyor insan 😍
Merhaba tek yumurta mono mono olan varmı acaba 32den ilerleyen bende 27deyim şükür korka korka geldik şükür ama 34 36 görmek istiyor insan en az 😟
Svgi06 bizde 24. Haftadayız tek yumurta ikizi beyefendiler ile mono mono yuz 23. Haftada gelmek istediler doktor serum ve ilaçla durdurdu şükür
Svgi06 benimkiler mono mono 34+5 de doğum yaptım
Likayolcusu ahh hemde nasıl. Özellikle yataktan kalkmak çok zor.
Kızlar ben de ikiz bebeklerime hamileyim henüz çok küçüğüz :) 7 haftalık , hangi testleri yaptırdınız ikili üçlü veya dna yaptırdınız mı ?
Gulcannnnnnnn Hepsini yaptırdım ben aşı dışında 😁doktorunuz istiyor zaten
Gulcannnnnnnn ben perinatolog takipliyim canım. İkili üçlü testi önermedi doktorum doğru sonuç vermiyor çoğul gebelikte diye. Nifty testi yaptırabilirsin dedi onuda ben istemedim.
siyahinciii Geçmiş olsun çok dikkat et mümkünse bi süre dinlenmene bak
siyahinciii çok şükür canım. İnşallah 30 şu haftalarıda görürsün 🙏