Kızlar merhaba, kafama çok takılan birşeyi sormak için yazıyorum. Ben hamileliğim boyunca hiç kilo almadım ve şu an 28+6 haftalık hamileyim. Hatta şöyle söyleyeyim hamileliğinin ilk başında ilk kilomdan bu yana 2 kilo vermişim. Yani demek istediğim kilo alamadım 7 aylık hamile oluyorum bu süreçte sıfır kilo alımı ve üstüne 2 kilo vermiş bulunuyorum. Doktoruma gittiğimde bebeğimin gelişiminde büyümesin de boyunda kilosunda hiçbir sorun yok olması gerektiği gibi diyor ama kendimin böyle olması beni çok şaşırtıyor doktorum da şaşırıyor bu duruma hiç yoktansa en azından 1-2 kilo alman lazımdı diyor yani ben Ağustosun başında resmen doğum yapacağım ama sıfır kilo verilen iki kilo ile bu durumdayım neden böyle bilmiyorum sağlıksal bir problemim mi var bilmiyorum kafama takmıyor değilim, benim gibi olan var mı aranızda gerçekten çok kafama takmaya başladım artık bu durumu😔 şimdi diyenler olacak daha ne istiyorsun falan diye ama benimki gerçekten anormal bir durum ve bunu doktorum da söylüyor hatta heralde dikkat ediyor diyet falan yapıyorsun dedi ama alakası yok yiyebildiğim şekilde yiyorum hamur işi abur cubur aman kilo yapar falan gibi bir düşüncem dahi yok ona rağmen böyleyim 🥺