Minnakkurabiyeveannesi27 Minnakkurabiyeveannesi27 @3babymom @edanurrrrrrrrr teyzelerimiz cinsiyetimiz nedir 🤭
Minnakkurabiyeveannesi27 Betulturkmen valla teyzesi kendisi böyle duruyordu ölçümü bile zar zor yaptı doktor 🤭🤭🤭herkes gider Mersin’e benim bebek gidiyor tersine misali 😂
Minnakkurabiyeveannesi27 Minnakkurabiyeveannesi27 Teyzoşlar sizden birer tahmin alabilir miyiz 🙏🥰 @Zehross03 @Miniminia @zeynozey @Tiiffany @Mustafayigitvebeytugannesi @mommyily @Mutluyuvam52 @Ebrarliya @miarslan-1 @Pemberuya @Minigim38 @poyrazin_annesi28 @Saaareeee @Ayezhanim @ikicocuk_biranne @busra009 @aysimaturkan @gunel91
Miniminia Minnakkurabiyeveannesi27 benimkinden farklı olduğu için kız diyecektim ama erkek hissiyatı veriyor 🙈🙈🩵🩷
Zehross03 Minnakkurabiyeveannesi27 aşkım ters duruyor belli olmuyor ne kafası ne poposu Ama benim de içme kız doğdu
Minnakkurabiyeveannesi27 Zehross03 sağol kuzjm birde bu resmi var baska da yok haftaya yeni resim alırız asıl kendi doktorumdan bu devlet hastanesi çıktısı olunca ancak bu kadar oluyor