Destinny İkinci gebeliğim 38. Haftam doldu yarın sabah saat 11.de spinal sezeryan olucam arkadaşlar bir kızım var ikinci kızımı kucağıma alıcam inşallah,🤲 Hepinizden dua istiyorum allah rızası için dua’larınızı esirgemeyin şimdiden allah razı olsun hepinizden 🤲
Nesnes28 Destinny Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰cok kolay bi doğum olsun❣️🤲
Elis-im Destinny Allah. M sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda acısız ağrısız inşallah☺️🤲
Aycha Destinny Bebeğinizi, güzel bir doğumla, sağlıkla kucağınıza alıp; her iki evladınızı da kolaylıkla, güle güle, sağlıkla büyütün, bahtları da huyları da güzel olsun İnşAllah.
CeydaST Destinny Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay doğum ve sonrası olur 💞💞 sen de bana dua et olur mu benim de az kaldı. Rabbim iyilik güzellik getirmelerini nasip etsin bebişlerimizin
Mslme_0krkmz Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım Allah ikinizide sağlıklı bir şekilde evinize gidersiniz🙏
Destinny Aycha Aycha Allah razı olsun sağolun 🤲🌸 Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın hayırlı günlerini sağlıklı günlerini göstersin inşallah 🤲💐
Destinny CeydaST Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah sizde sağlıkla kolaylıkla doğurun kucağınıza alın yavrunuzu, nerede kavuşmayı bekleyen anne baba evlat varsa rabbim sağlıkla kavuştursun,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cümlemize 🤲🤲🌸🌸💐🥲
yesilkahve Destinny hayırlısıyla güzel bir doğumun olsun, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah 💜 sonrasında da hayırlısıyla büyüt kızlarını ömürleri çok güzel olur umarım 💜
Destinny yesilkahve Allah razı olsun sağolun, Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımıza sağsağlim kavuşalım sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah Sizde bir avazda kolaylıkla kavuşursunuz evladınıza 🤲🌸
NewMom__ Destinny Rabbim doğumunuzu kolay etsin ağrısız sızısız geçirin inşallaah yavrunuzu sağ salim kucağınıza almak nasip olsun aminn🌸🩷