minikmucizeemaak nursenasrky Herkeste beta değişir canım beta değeri farklılık gösterir. Haftası önemli, 5+0 da gördüm tam. En son 7 Nisan da beta 509.67 di 11 inde keseyi gördüm betayı bilmiyorum maalesef
mervesert0611 nursenasrky benim de 5 haftalıkken 106 ile öğrendim ama geç yumurtlamaydı doktorumla görüştüm 8+0 olduğunda gel dedi bir hafta küçük gözüktük ultrasonda 7+0 iken vajinal ultrason ile gorebildik 7. Veya 8. Haftayı beklemenizi öneririm naçizane 🌸 sağlıkla alın kucağınıza 🧿
Bilgekpn nursenasrky 5+0 da 1405 beta ile öğrendim nokta kadar kese vardı yarın tekrar gideceğim kan değerime bakılacak tekrar kese 1.500 ün üstünde olduğun da gözüküyor canım
Sltnn40 nursenasrky herkeste değişiklik gösterebilir benim ilk hamileliğimde 5+5 de öğrendim kan vermeden ultrasonda hemen kese çıktı ikinci hamileliğimde 4+5 de öğrendim kese yoktu 7+2 de netleşti ama düşükle sonuçlandı enfeksiyon yüzünden simdi tekrar hamileyim öğrendiğimde 5+2 idi 680 beta ile öğrendim kese yoktu 7+3 de 2500 beta ile kese gözüktü
Esrafasulye Merhaba, 5. Haftadayım. 4+4te gördüm. Son reglimin başlangıcı 23 Nisan. 18 Mayısta beta testim 690dı, 24 mayısta ultrasona girdim
Cekilmezbirkiz Kese 5+2 de göründü kalp atışı da 10 gün sonra gel demişti 6-7 haftalıktı sanırım işte