Nefeslina Kızlar 27. Haftamdayım gun yaklastıkca heyecan ve korku basmaya basladı sızde nasıl durumlar☺️
asminko345 Nefeslina 33 haftalığız heyecan hemde nasıl kalp atışım değişiyor üstüne bide midem yanıyor 🔥 gibiiii 😂😂
Ceylin8 Msalbyrk ya kuzum sanki 25 27 ler inan hic gecmiyor banada oyle oldu 😂 sukur simdi 35 olduk ama o zamanlar hic gecmedi😂
Msalbyrk Nefeslina 26.haftadym şuan. Ne blim 30 lu haftalar bana doguma cok yaknms gbi gelyor cok özeniyorm 30lu haftalari😁😁
Nefeslina Msalbyrk bnde bıan once ordan oraya ordan oraya fırlamasını dısardan baya baya gormk ıstyrm 🥰
Deletedmom4793 Ben de 30 a başlayınca tam hamile gibi olacağımı ve tabi doğum için de son dönem olduğu için çok heyecanla bekliyordum o haftaları 20 ler geçmez gibi geliyordu ama çabucak geçmiş bile☺
Melis_tugba Msalbyrk öylede kuzu hep bebek ölümü duyuyorym korkuyorum zaten basından beri korkuyorum 🤦🏼♀️ Yok kalbı durdu kordonu dolandı 29 oldum hala korkuyorum 🤦🏼♀️
Nefeslina Melis_tugba bence cokta kafaya takmayın kuzum ya allah verdı ona emanet et gerısını bosver🙏