Oslemasel Kızlar tayin verecez, Tokat Niksar’da yaşayan var mı? Tavsiye eder misiniz? Sosyal yaşamı, kirası nasıldır?
peri5860 Oslemasel Sosyal yaşam ve kira olarak bilmiyorum uzun yıllar oldu gjdeli Tokat Merkezde okudum ben ama ilçelerini tek tek gezdim bilirim en iyi ilçelerinden biridir. Zaten Tokat’ın ilçeleri tokat merkeze göre daha güzel bile olabiliyor. İnsanları da bir o kadar tatlıdır keşke bana da Tokat çıksaydı okuduğum halde yine oralarda durmak isterdim.
1H1Smomyloading Oslemasel hiç bir fikrim yok ama Müge anlıda bir olay olmuştu yakın tarihte Tokat Niksar da hala çözülemedi o geldi aklıma siz Tokat Niksar deyince
Gm1709 Oslemasel Tokat almuslu olarak yorum yapayım. Niksar tokatın en güzel ilçelerinden birisi yalnız sosyal yaşam konusunda vaov denecek kadar beklentiniz olmasın. Niksar’ın merkezi dahi olsa genelde hep köylü kesimdir. İnsanları iyidir yardım eder askeri de çok severler. Kira konusunda her bütçeye uygun ev bulabilirsiniz. Genel olarak bu şekilde.
SedanurH Oslemasel Merhaba Tokat Niksarlıym memleketim diye mi bilmiyorum çok seviyorum tavsiye ederim küçük yer sessiz sakin en güzeli de bu
Sevgi01 Ben tokat merkezdeyin kendi halinde küçük biyer buradı büyük şehire alşnca zor oluyor ama zamanla alışıyosunuz hayırlı olsun 🤗