dilanerol Kızlar 12 haftalık gebeyim yaklaşık 1 haftadır baş aprısı çekiyorum çok şiddetli değil ama sürekli oluyor var mı bi tavsiyeniz sizce normal mi bu durum
Sinemacr_1 dilanerol doktorunuzla görüşün mutlaka bende 3 gün çekmiştim sadece parol içebilirsin demişti bir de bol su iç demişti susuzlukta baş ağrısı yapıyormuş 🙄
Gul-syhn1 dilanerol benden bir hafta önde gidiyorsunuz benim de oluyor baş ağrım böyle dayanamicam şekilde olunca parol ağrı kesicisini ikiye bölüp içiyorum bunu doktor önerdi ama yinede kendimi ilaca alıştırmak istemedim için çok ağrımadi sürece icmiyom
peri5860 dilanerol Ben hep.cektim taa ki25. Haftama kadar artık damarlar çatlamış burnumda ve Kaanama yüzünden hastanede yatıyorum şu an burnumun Kani kesmiyor asla sinirlerim çok bozuk azıcık başım ağrıyor bakıyorum kan dua edin de bitsin bu çile 😭🥺
dilanerol peri5860 aşırı rahatsız etmiyor tabi suyu artırdım bugün ama gidince söyleyim devam ederse ağrım
Ayseunsal88 Benimde bi kaç gündür ağrımaya başladı bende 11+2 günlük hamileyim özellikle ayağa kalktığım zaman kafam zonkluyor resmen sizdede öylemi
dilanerol Ayseunsal88 yok beni. Özellikle sabah ilk uyandığımda oluyor gün içerisinde de oluyor ama şiddetli değil