Cnslll Elenora aslında bende kıyafet ıslak mendil vs dışında almadım hep etrafındakilerin temiz beşik araba vs verdiler çabuk büyüyorlar normalde son aylarında almak istiyordum maddiyat da el vermez diye kıyafet ıslak mendil , banyo malzemeleri vs onları hallettik
Elenora Cnslll çok iyi düşünmüşsünüz benim taşınma durumu olmasaydı ben de öyle yapacaktım ama başka şehire ne götürsek yük
Cansu2 Elifsn erkek olcak inşallah şey için merak ettim herkes der erkek bebek kilo aldırmazmış onun için sordum 🥰
000 Elenora benim 18.haftam ben daha hissetmedim kıpırtilar oluyorsada ben anlamiyorum sanırım bilmiyorum ilk gebeliğim nasıl oluyor hareketler neye benziyor korkuyorumda neden hissetmiyorum acaba diye şüphelenmeyede başlıyorum
Elenora 000 korkma hiç 20. Hafta hatta 21. Hafta da hissetmeye başlayanlar oluyor biz çok meraklı olduğumuz için benim 7/24 elim karnımda 🤣😁🫢 yakında hissedersin
JaleTogrul EbrKzlky haftamiz, ikinci hamileligimizin olmasi, 3 kg almamiz, cinsiyeti hala ogrenememiz ve detaylida ogrenecegimiz.. ve hatta arada gelen bulantilar bile .. hepsi ayni.. sen ben misin acaba😂😂
benaslindayohum Elenora ay inşallah bu şekilde devam ederim, ilkinde de 8 kilo almıştım ama hepsini veremedim geri, bi de prematüre doğdu kızım 33 te🥺
Elifsn Zeynep0409 ilk başlarda 3kilo vermiştim bulantılarda dolayı canım, iştahım açıldı yiyorum ama daha almadım -3 ile devam ediyorum şükür ama yaptığımız pek bir şey yok. 72 kg ile başladım hamileliğime ondanda olabilir. Kilolu olanlar daha az kilo alıyor diyorlar
bebislerhakkinda Elenora 23.haftadayiz 😄 karnim gozukuyor artık ama cok sis değil tabiki dikkat ediyorum, tekme atıyor babasıyla iletisimleri iyi o soru soruyor bebek tekme atiyor cok tatlılar 😆
merveliyyy Elenora bizde 20 haftalığız bebek özellikle geceleri kıpır kıpr ilk 18 haftada hissettim ilk bebek 8 kilo almışım 😧 karnım da biraz çıktı 🥺💙🫶🏻