narinbianne 31 haftalık oluyoruz herşeyi yiyesim geliyo yiyorum da 12 kilo aldım bu zamana kadar ama artık daha çok yiyesim geliyo nasıl baş edicem bu duyguyla bilmiyorum. Doktorum bol bol ayran iç yumurta ye dedi ama nafile benim gibi olan var mı?
anapanda12 narinbianne 45le hamile kaldım 43 düştüm şimdi 31+5 ve 51.5 kg olmuşum hayatımda hiç açlık çekmediğim kadar çekiyorum sürekli meyve tüketip bastırmak istesemde işe yaramıyor ben oldum olası zayıf ve iştahsız bi kızdım 50 kiloyu 4 sene önce 9 aylık hamileyken tartıda gördüm ilk sonra hep 43 45te sabitli kaldım şimdi yeniden ve ilk defa 51 kiloyu gördüm benim için almak vermekten daha zor diye keyfine varıyorum amaaan kilo dediğin verilir iştahlı olmakda zormuş ama bunu öğrenmiş oldum 😅
Bir_tirtilannesi narinbianne bende aynı durumdayım tokluk hissi yok malesef bendede. 35.haftaya girdim 58 kilo ile hamile kaldım 54 kiloya düştüm ilk 3 ay simdi ise 67 kiloyum ve daha haftamda var yani 😵💫 13 kilo aldım abartısız söylüyorum akşam yemeğini yiyorum tıka basa doyuyorum en fazla 1 saat geçiyor üstünden yine acıkıyorum malesef 😅
narinbianne anapanda12 benim kilo almayla derdim yok su içsem yarıyo🤣 onun üstüne kendimi tutmaya çalışırken şimdi daha çok iştahlandım hiç beğenmiyorum kendimi