gamzeserenn Doğum anında bile gitseniz alırlar şehir hastaneleri üniversite hastahaneleri belli bir haftadan sonra almıyor diye biliyorum
2evlat1anne Beyzanury1234 ben kontrole gidene kadar 35 haftalık olmuş olucak inşallah o zamandan sonra da almazlarsa eğer sıkıntı gerçekten doğumu orada düşünüyordum
Tgcey 2evlat1anne alıyolar canım bende 28. Haftada gitmiştim ilk defa aldılar şu an 32 haftalığım doğumu orda yapıp yapmayacağını soruyolar gittiğinde herhangi bir sorun olmuyo yani
2evlat1anne Tgcey ya ben 34 veya 35. Haftada ancak gidebilirim o yüzden kafama takıldı kimisi almıyorlar diyor acil doğum olup gittikten sonra kapıdan kovmazlar heralde şehir hastanesi sonuçta
hulya1406 2evlat1anne alırlar diye biliyorum herhangi bir gittiğiniz doktorunuz yoksa Necati hocayı öneririm.Ben ilk kızımda da kendisine girmiştim şimdi yine hamileyim ona gidiyorum.
2evlat1anne hulya1406 evet herkes öneriyor ama şuan hiç randevu yok ayın başında açılırsa bakıcam inşallah
hulya1406 2evlat1anne evet bende pazartesi gittim ama randevusu yoktu başka hocaya kontrol oldum ve sadece bu hafta 24 ünde vardı Necati hoca .Şimdi tekrar bende alıcam ona inşallah
hulya1406 2evlat1anne günaydın Necati hocanın randevusu açılmış bana az önce bildirim geldi aldım randevumu sizde alın dolmadan inşallah 🙏☺️
Elifmom hulya1406 canım merhaba seninle daha önce konuşmuştuk acaba sabah erkem gitsem randevu verirlermi Necati hoca’ya
2evlat1anne hulya1406 32+5 17 temmuz doğum tarihi verdiler ama detaylı ultrasondan falan 1 hafta önden gidiyordu 12 temmuz demişti özeldeki doktorda şuan hâla önden gidiyordu 12-17temmuz arası sanırım
hulya1406 2evlat1anne benimde 2.Sezeryan doktorum 39.haftada alıyoruz dedi değişmezse tarih aynı haftalar gibi sizinle.