Ece_burhan 30 haftalik hamileyim 29 haftada ayakta iş yaparken birden. Bire kasılıyor karnim bi yana toplaniyordu sonra duzeliyor simdi karnim tas gibi ayaklariyla vajinama ittiriyor boyle olan varmi?
Feyzaclk Ece_burhan toplanma olayı dışında diğer şeyleri ben de yaşıyorum bıçak batar gibi oluyor özellikle ayakta bir iş yaparken. Sertlik de oluyor ama dinlenince geçiyor kasılma diyemem
Meryemcansever Doktora görün canm karın sertlesmesinide şöyle rahim kasılması o kötü bişey olmayabilir ama tedbir alirsin
babyasyanil bende yaşıyorum aynısını bu sıralar. doktorum yeri daraldığı icin yapar dedi bi sorun yokmus ama icin rahat edecekse sende bi görün canım
Hm20022023 Bende 32 haftalık hamileyim karnim cok sertlesiyor. Her ayaga kalktigimda tas gibi bir tarafa toplaniyor. Hastanedende Yeni cikdim.. Bence kotu bir sey olsaydi taburcu etmezlerdi.
Sug1 haftamda başladı ve şu an 34 haftalığım hala o tek bir yere toplanması devam ediyor. Karnım kasılıyor ve sertleşiyor😊 tedirgin olmayın normal bir şey 🙏🏻