AleynaResul Meryemcansever ben izmitteyim marmara hastanesine gidiyorum devamlı normal sigortalılar 9.500 civarı biliyorum artmadıysa ben özel sağlık sigortalıyım 15 tl verip çıkıcam hamile kalmadan bi süre önce yaparsanız çok işinize yarar bilginiz olsun hastanede ne yaparsanız yapın büyük ücretler ödemiyosunuz ben tek sefer 15 tl veriyorum bitiyo diğer özeller daha pahalı diye biliyorum bu arada allah herkesin yardımcısı olsun🙂
Demmet Meryemcansever özel yaşam hastanesinde 10bin ama konya da olan hastane içinde fiyat aynı olabilir kontrole gittiğinizde bi sorun isterseniz
Demmet AleynaResul benımde özel sağlık sigortam var ama söylediğiniz tutarı sadece muayene için ödüyorum , doğum teminatınız nedir ? Merak ettim
AleynaResul Meryemcansever anadolu sigortadan yaptırdım 7.500 civarı doğum da içinde ama hamile kalmadan önce yapmanız gerekiyo çünkü bi regli dönemi sonrasını bekletiyolar yani 1 ay sonra kontrollere başlayabiliyosunuz diğer şirketler 1 sene boyunca kabul etmiyo yani 1 sene para ödeyeceksiniz ama tedavi olamiycaksınız o yüzden araştırıp yapabilirsiniz sonraki hamileliklerinizde bilgi olsun 🙏🏻☺️
Meryemcansever AleynaResul bu ikinci bidaha düşünmüyorum Rabbim izin verirse 😂 teşekkür ederim gene de 🌼
AleynaResul Demmet ben hepsi için ödüyorum başka bişeye para vermiyorum herhangi bi tahlil veya başka şeylere hepsi içinde 15 verip çıkıyorum
Demmet AleynaResul benımde oyle , sadece her branş için ayrı teminat mesela benim türkiye sigorta doğum teminati 5 bin hangi sigorta sizin sonra bende ona geçiş yapabilmek için soruyorum , daha önce allianz sigortadaydım onda da durum aynıydı
AleynaResul Demmet anadolu sigortadan yaptırmıştık senenin başında şu an fiyat biraz artmıştır ama gene de çok değildir araştırmanızı tavsiye ederim ben 🙏🏻