Kivircikkuala zuleyha234_ @Sibelsibos serensuat Yaa benim şimdi adete 4 kaldı erken gebelik yapsam çıkar mı yada bugün alıp yarın mı yapsam negatif görmekten de korkuyorum
Kuztas Ekyg kızlar ben 9 ocakta adet başlangıcı 14 ocak bitmiş o hafta bir kez kornmusız ilişkiye girdim 2 hafta sonra test yaptım negatifti 5 subatta tekrar yaptım pozitif 2 3 hafta gebeymişim hemen teste cıkmıyorum beta düşük oldugu için👀
Sibelsibos Kivircikkuala aşkım negatif görmekten korkma negatif di dün bak arkadaşın hep kan vermiş 117 çıkmıs geç döllenme olur idrare düşmez bir sürü şey sen umudunu yitirme yapmak istiyorsan yap ama negatif görürsen üzülme
Sibelsibos Kivircikkuala bide öyle garipki bazıların adet geçince öıkuyor bazılarının 1 hafta var adetine öyle çıkıyor her kezde değişik bilinmiyorki
zuleyha234_ Kivircikkuala biraz daha bekle canim hatta adet tarihinden 1 hafta faln geçsin adet olmazsan eğer öyle yap inşallah çıkardırda hamilesindir bu güzel haveri bekleyen hepimize almayı nasip etsin Allah’ım
serensuat Kivircikkuala Yumurtlamanın üzerinden 10-11 gün geçtiyse silik çıkıyor bende öyle oldu canım, adete 6 gün var benim, sanırım erken yumurtladım ben
Kivircikkuala Sibelsibos aşkım doğru dedin ben şimdi geç yumurtluyorum bunu zaten biliyorum hep 16-19 günlerinde yumurtluyorum 28 günde bir adet oluyorum o zaman bekleyeyim biraz daha demi
Kivircikkuala zuleyha234_ amin kuzum Rabbim beni ve bekleyenleri mükâfatlandırır inşallah 🐣💞 çünkü ben çok zor zamanlardan geçtim 2 sene 2 ay oldu ameliyat falan oldum bir ay önce civcivime kavuşurum inşallah
Egelikiz Kızlar benimde adetime 1 gün kaldı sabah yaptım yine negatif olsa çıkardı demi ovulasyonla takip etmiştim geç döllenme olurmuki 🤔
Egelikiz Kivircikkuala Yumurtlama 18 Mayisti canim pikti ovulasyon testinde ertesi günü de catlama oldu Ebru ablada söyledi yumurtlamadan birgün önce den itibaren degerlendirdik normal Adet 26 27 günde ama yumurtlamaya göre hesaplanmiyomu yumurtlamaya göre yarin Adet Günüm 23 gün oluyo 😉 Hayirlisi artik 🤲🏻❤️❤️
Kivircikkuala serensuat ben 1,5 sene kullandım Ovulasyon testi o zamanlar hep 16-19 günleri arasında oldu