Bet1 Leylmom ben 22. Haftada oğlumu öğrendim göstermiyor diye kız sanmayın hemen 😂 detaylıda da mı göstermedi
Leylmom Zeynepozcan yok ki öyle bi fotosu yaa 😄 bu kadar uzun süre göstermemesi doktorun aklına kız getiriyo
Leylmom Bet1 önceden tahmin etmiş mıydı doktor. Bana önceden de tahmin kız dedi. Ama yine tahmin. Göstermiyo bi
NobleMom Leylmom Ayrıntılı ultrasonda kesin görünmesi gerekiyordu. Zamanınızda geçmek üzere. Girmediniz mi ayrıntılı ultrasona
Leylmom NobleMom dün girdim canım hatta çok üzdü beni. Beyninde bi sıvı sınırdaymış perinatolojiye sevk verdi
NobleMom Leylmom Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏🏻 O sıvı herkeste çıkıyor nerdeyse sonradan geçiyormuş.
Bet1 Leylmom yok tahmin de edilemedi sırtı dönük ayaklarını karnına çekip ellerini bacak arasına sokuyordu 😂 ilk oğlum 11 de gösterdi buda 22 de işte pozisyon kaynaklı görünmüyor bazen
Leylmom NobleMom gerçekten mi. Sınırı 10 mm miş. Benimki de tam sınırda. Artar mı diye kontrolleri olucak. Artmasından öyle korkuyorum ki
Leylmom Bet1 bende 2 ay önce kız tahmin etmişti yine. Detaylıda hiç açmadı. O da kız galiba dedi 😄 Allah bağışlasın canım