Zekiye45- Selam kızlar ben şuanda 8+3 haftalıkım ve kasıklarım ağırıyor arada git gel yapıyor normal mi oluyor mu ağrı bu haftalarda bi bilginiz varmı? Uygulamada yazıyor kasık ağrısı olabilir normal diye ama insan yine takıyor kafasına🫣
Kdry13 Zekiye45- normal canım korkma hamilelik boyunca olucak şeyler adet ağrısını BİLe yaşıyoruz içini ferah tut
Mervekkkkkk Zekiye45- ben sürekli adet görecek gibi ağrı çekiyordum sonra geçiyordu bir süre sonra tekrar adet olacakmissim gibi ağrı oluyordu bence çok normal. Şu an 32. Haftadayiz.
Yagmurr1 Zekiye45- normal canım yerleşiyor ondan benim de öyleydi adet olacak gibiydim sanki öyle bi his
miray_aden Zekiye45- rica ederim bu haftalarda bebis rahim icinde buyumeye basliyor vucudunda cok degisiklik oluyor o yuzden agri normal cogumuzda olmustur bende agri yasadim geciyor zamanla kafana takma 🙈❤️
Zekiye45- miray_aden sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ben daha değişikler farketmedim kusmam yok tiksinmem yok anlamadım ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi bi sabahları öyle bi öğüresim geliyor sonra bitiyor kahvaltı edip düzeliyor😃❤️
Zekiye45- Kdry13 evet canım biz kadınlar çok güçlüyüz 🥰🥹🙋🏻♀️ Benim adetim de 28de geliyordu hep yakın galiba iki gün var ondan adetlenmiyorum da bi sinir var üstümde bi sinir anlatamam😂 tabi bide kasık ağrısı olcak artık okadar🥰🥰🥰
miray_aden Zekiye45- benimde oyleydi valla hic sabah bulantim ya da kusmam olmadi hafif bi tuhaflik oluyordu kahvalti ediyordum hemen geciyordu sanslisin sabah bulantisindan cok cekenler var 🫣 herkeste farkli etkileri oluyor
Zekiye45- miray_aden evet canım bende çok duyuyorum çevremden ne güzel falan diyorlar şükür halimize yine🥰 ama bu kasık ağrısı tam olarak adet ağrısı gibi olduğu için rabbim nasıl yaratıyor kurban olduğum şükür halimize 🥹🥰
miray_aden Zekiye45- evet canim regl zamanlarinda ayni belirtiler yasaniyor genelde ama alisigiz biz zaten bunlara 🤪🤪 saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza insallah ❤️
Zekiye45- miray_aden hahaha evet alışkınız zaten bizim adamlarda bu ağrı olsa var ya ne işe giderlerdi nede yataktan kalkarlardı rabbim veriyor o gücü bize şükür amin sağ Salim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah cinsiyet belli mi senin kaç haftalıksın🥰🥹
Zekiye45- Mervekkkkkk evet ya bende bi 5haftalıkken ağırdı sonra bi kesildi bu sabah başladı ağrı🥹 sağol canım yorumun için🥰
miray_aden Zekiye45- 20 haftaligim suan 16. Haftada kiz dediler 18 de erkek dediler bakalim detayli ultrason bekliyorum haftaya kesinlesecek insallah sabirsizlikla bekliyorum bende 😍
Zekiye45- miray_aden bu doktorlar da bi tuhaf valla herkeste oluyor insan bi şaşırıyor ne diye cinsiyeti 🥰🥹 sağlıklı olsunlar da gerisi boş🥰❤️
miray_aden Zekiye45- oyle valla ilk basta cinsiyeti icin cok heyecanliydim ama testlere girdikce insan o kadar tedirgin oluyor ki bisey cikacak diye 🥹 artik sadece sagliyla gelsin diye dua ediyorum ☺️
Zekiye45- miray_aden valla ne yalan söyleyim bende çok heycanlıyım diye cinsiyeti ne diye ama sağlıklı olsun diye dua ediyorum ilk bebişim sonuçta erkeği de farklıdır kızı da🥹🥰 ama tabi gönlüm kız isterdi🤣 4 hafta sonra gel dedi doktorum üç aylık olcam nasipse ozaman Ozamanda tahmin ediyorlar mı yoksa nasıl olıyor canım
Busraa-aa Bende 11+5 gebeyim benim de 3,4 gündür bazen böyle âdet olucakmışım gibi ağrım oluyor normal mi sizce
miray_aden Zekiye45- doktordan doktora degisiyor canim 12 haftalikken soyleyen de var 16 yi bekleyen de var ee doktorun ve ekipmanlari iyiyse cinsiyeti tutturma olasiligi da o kadar yuksek oluyo ☺️